Market harcamaları için 250 TL'lik yeni destek! 30 Eylül’e son başvuru tarihi! TEB’den market harcamalarına destek

Market harcamalarına ilave destek arayanlar için TEB’den yepyeni bir kampanya duyuruldu. 250 TL’ye kadar verilecek bu destek sayesinde çok daha avantajlı şekilde market harcamaları yapılabilecek!
Market harcamaları için 250 TL'lik yeni destek! 30 Eylül’e son başvuru tarihi! TEB’den market harcamalarına destek

Ülkemizde artan hayat pahalılığı ve enflasyon sorunları nedeniyle birçok vatandaş market harcamalara destek arayışlarına devam ediyor. Çeşitli market kampanyaları, banka fırsatları ve devlet destekleri son dönemde yükselen fiyatlar nedeniyle ilgi görmeye devam ediyor.

TEB’den yapılan yeni kampanya duyurusu kapsamında 3 Temmuz – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında CEPTETEB Mobil üzerinden ya da internet şubesinden veya diğer kanallardan başvurularını yapan ve başvurusu onaylanan kişiler kampanyadan yararlanabilecekler.

MARKET HARCAMASINA 250 TL DESTEK!

5088.jpg

İlk kez TEB Bireysel Kredi Kartı’na başvuran ve kampanya tarihleri içinde kredi kartı başvurusu onaylanan kişilerin, 15 Ekim’e kadar yapacakları ilk 1.000 TL ve üzeri market harcamasında 250 TL Bonus kazanma fırsatı sunulacak. Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yaralanabilecektir.

Ayrıca kampanyadan yararlanmak için ilk kez başvurulan TEB Bireysel Kredi Kartı’nın onaylanmasının ardından 1 yıl boyunca kart aidatı da ödenmeyecek. İlk defa başvuru yapanlar için geçerli olacak kampanya kapsamında 1.000 TL ve üzeri market harcamasına 250 TL bonus desteği sağlanacak.

BAŞURU ŞARTLARI VE BAŞVURU YÖNTEMLERİ NELERDİR?

Market harcamalarına 250 TL bonus kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların CEPTETEB Mobil, CEPTETEB İnternet Şubesi, şube veya çağrı merkezlerinden TEB’in bireysel kredi kartlarına başvuru yapmaları gerekecektir. Başvuru işlemlerinin 3 Temmuz – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Kazanılan bonuslar ise yüklenme tarihinden itibaren 15 gün içinde kullanılmalıdır. Kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.

TEB bireysel kredi kartı olmayıp, ilgili tarihler içinde başvuran ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler için kampanya geçerlidir. Kredi kartı başvuru onaylanan kişiler, CEPTETEB Mobil aracılığı ile 15 Ekim’e kadar kampanyaya katılım sağlayabilecekler. Kampanyaya katılıım sağlanmadan yapılan harcamalar kampanya dahilinde sayılmamaktadır. Yurt içinde yapılan peşin ve taksitli işlemler avantajlı 250 TL’ye varan bonus kampanyasına dahildir.