Mazot otogaz benzin! Akaryakıta SÜPER indirim 150 TL cebinizde kalacak

Akaryakıta süper indirim sağlayacak yeni fırsat duyuruldu. Kredi kartı ile akaryakıt alanlara indirim için beklenen duyuru yapıldı.
Mazot otogaz benzin! Akaryakıta SÜPER indirim 150 TL cebinizde kalacak

Mazot otogaz benzin! Akaryakıta SÜPER indirim 150 TL cebinizde kalacak - Araç sahipleri son dönemde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle zorlu günler geçirirken son zam haberi de dün verilmişti. Dün yapılan duyuru ile benzine zam geldiği açıklanmıştı.

Arabası olan kişiler için akaryakıt fiyatları cepleri zorlamaya devam ederken indirim kampanyaları yakın takip altına alınmıştı. Daha uygun fiyatlarla deposunu fullemeye çalışan araç sahiplerine iyi haberi Vakıfbank verdi. Cebinde Vakıfbank kartı olan kişilere toplamda 150 liraya varan avantaj sunuldu. İşte kampanyanın detayları...

VAKIFBANK WORLD KART SAHİPLERİNE 150 TL AKARYAKIT İNDİRİMİ!

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada "VakıfBank Worldcard ile 1 Temmuz-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında VakıfBank POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 750 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişinize, 16-31 Ağustos tarihleri arasında anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarından en az 150 TL daha akaryakıt ya da otogaz alımı yapıldığında 150 TL ekstre indirimi verilecektir." denilerek kampanyadan yararlanan kişilere 150 liraya varan tutarda indirimden yararlanma imkanı sunulacağı ifade edildi.

inririm.jpg

31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanan kişiler en fazla 150 liraya varan tutarda indirim kazanabilecekler. Kazanan indirim tutarı karta para puan olarak yüklenecek bir sonraki akaryakıt alışverişinde kullanılabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ilk alışverişlerini yapmadan önce mutlaka VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak kampanyaya katılım sağlayacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni