MTV ödemelerinde bankaların taksit planı açıklandı

MTV taksit ödemesini henüz yapmayanlar için bankalar müşterileri için yapabilecekleri taksit imkanlarını tek tek açıkladı. İşte MTV ödemelerinde bankaların taksit planı..
MTV ödemelerinde bankaların taksit planı açıklandı

Araç sahiplerinin mutlaka ödemesi gereken MTV taksit ödemelerinde son güne yaklaşılıyor. Aktarılan son habere göre MTV ödemelerinde hangi bankanın kaç taksit yaptığı açıklandı. Eğer henüz ödeme yapmayanlar varsa bankaların güncel taksit planlarını inceleyebilir.

SON 5 GÜN KALDI

MTV taksit ödemesi her yıl 2 taksitle yapılıyor. Sürücüler Ocak ve Temmuz olmak üzere yıl içerisinde 2 defa taksit ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Ödeme yapmayanlar ise bankaların sunduğu taksit fırsatlarını merak ediyor.

31 TEMMUZ SON TARİH

Öte yandan ödemelerini 31 Temmuz tarihine kadar yapmayan sürücülere yüzde 4,5 oranında gecikme faizi işletilecek. Bu yıl en düşük MTV ödemesi 347 TL olarak açıklanırken, en yüksek ödeme 133 bin 572 TL olarak belirtildi.

MTV TAKSİDİ YAPAN BANKALAR

MTV taksit ödemesini bankaların kredi kartı kampanyalarından yararlanarak ödemek isteyenler için taksit yapan bankalar şu şekilde ifade edildi:

EnPara: MTV ödemeleri için 6 taksit yapılıyor.

Vakıfbank: Kamu bankası Vakıfbank faizsiz 3 taksit imkanı sunuyor.

İşBank: MTV’de 3 aya kadar taksit imkanı veriyor.

Garanti BBVA: Özel bankalar arasında olan Garanti BBVA 31 Temmuz’a kadar 3 taksit fırsatı sunuyor.

Denizbank: Taksit yapan bir diğer banka olan Denizbank kredi kartı ile yapılan MTV ödemesi için 3 taksit imkanı sunuyor.

MTV ödemeleri araçların yaşına göre değişkenlik gösteriyor. Ödemeniz gereken miktarı sorgulamak için e-Devlet üzerinden öğrenebilirsiniz. Yukarıda belirtile bankaların mobil uygulaması üzerinden ödemelerinizi taksitli bir şekilde yapabilirsiniz.