Mutfak tüpü kullananlara SON DAKİKA duyuruldu! İpragaz Milangaz Aygaz 240 TL PARA İADESİ yapacak

Tüp fiyatları rekor üzerine rekor kırarken evinde tüp kullanan herkese duyuru yapıldı. Boş mutfak tüpü depozito fiyatı Ağustos 2024 açıklandı para iadesi başladı.
Mutfak tüpü kullananlara SON DAKİKA duyuruldu! İpragaz Milangaz Aygaz 240 TL PARA İADESİ yapacak

Mutfak tüpü kullananlara SON DAKİKA duyuruldu! İpragaz Milangaz Aygaz 240 TL PARA İADESİ yapacak - Tüp kullanan kişilere yapılan son dakika açıklaması para iadesi duyurusu yapıldı. Hatırlanacağı üzere Türkiye karada yapmış olduğu enerji aramalarını denize de taşımış, hem Karadeniz hem de Akdeniz ve Ege'de doğalgaz ile petrol aramaları başlamıştı. Türkiye yapmış olduğu aramalarda Karadeniz bölgesinde doğalgaz bulmuş, doğalgazı karaya çıkarma çalışmaları başlamıştı.

Doğalgaz müjdesi sonrasında vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgazı karaya çıkarma töreni esnasında yeni müjdeyi duyurmuş, 1 sene evlerde doğalgaz kullanımı için ücretsiz 25 m3 doğalgaz kullanma hakkı verilmişti. Bedava doğalgaz sonrasında evinde mutfak tüpü kullanan kişilerde bedava tüp istemiş, ancak ücretsiz tüp kullanmak bir yana tüp fiyatları zam üzerine zam görmüştü. Mutfak tüpü fiyatı son 8 ayda 8 kere zamlanırken mutfak tüpü fiyatı 800 liraya kadar yükseldi.

AYGAZ BOŞ TÜP DEPOZİTO FİYATI ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Evinde tüp olan kişiler için yapılan açıklamada "Aygaz Maksi Tombul; 12 kg LPG içeren, su yeşili renginde Aygaz’ın yeni nesil ev tüpüdür. Yükseltilmiş kalkan boyu ve güvenli tasarımı ile yalnızca TSE standartlarına uygun metal dedantör ile çalışır. Aygaz Maksi tüpün boş depozito fiyatı 240 TL’dir ve depozito bedelinin tüpün teslimi sırasında bayimize ayrıca ödenmesi gerekmektedir. Dilerseniz boş Aygaz ev tüpünüzü bayimize vererek depozito bedeli ödemeyebilirsiniz" denilerek boş tüp ücreti olarak 240 TL para iadesi yapılacağını duyurdu.

tup-fiyati.jpg

İPRAGAZ BOŞ MUTFAK TÜPÜ FİYATI NE KADAR, DEPOZİTO ÜCRETİ KAÇ TL?

Mutfağında tüp kullanan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada tüp fiyatlarına gelen zammın ardından boş tüp fiyatı olarak ta anılan tüp depozito fiyatı için de zam yapıldı. İpragaz mutfak tüpü depozito ücreti 250 TL olarak güncellendi. Evinde boş mutfak tüpü olan kişiler bu tüpü iade etmeleri durumunda 250 TL para iadesi alacaklar. Para iadesi almak için sadece boş tüpün teslim edilmesi yeterli olacak.

Genel Yayın Yönetmeni