O banka resti çekti, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,55’e düşürdü! Hemen başvuran 125 bin TL’yi cebine koyuyor!

Yeni yılın başlamasıyla birlikte bankaların 2023 yılı ihtiyaç kredisi faiz oranları da belli olmaya başladı. Özellikle bir banka yüzde 1,55 oranından ihtiyaç kredisi vermesiyle dikkat çekti. İşte o banka…
O banka resti çekti, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,55’e düşürdü! Hemen başvuran 125 bin TL’yi cebine koyuyor!

İhtiyaç kredisine talebin artmaya başladığı şu günlerde bankalardan ihtiyaç kredisi kampanyaları da arka arkaya gelmeye başladı. Yeni yılın ilk günlerinde indirimli faiz oranlarından ihtiyaç kredileri sağlamaya başlamış olan Vakıfbank ise, ihtiyaç kredisi paketlerinin avantajlarını günden güne artırmaya devam ederken; aynı zamanda düşük faizli kredileri sayesinde nakit ihtiyacı olan müşterilerine adeta hızır gibi yetişti.

Bir kamu bankası olması sebebiyle bankacılık hizmetlerinde avantajı öncelik haline getiren Vakıfbank, bu kez ihtiyaç kredisine yoğunlaştı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara banka müşterisi olması halinde uygun faizli kredi sağlayan Vakıfbank, 2023 yılı ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı. Yeni yılda geri ödeme planlarında da değişikliklere giden Vakıfbank, çok sayıda avantaj sunmaya başladı.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Acil nakit ihtiyaçlarını giderme konusunda son derece hızlı olan Vakıfbank, dijitalleşme sürecinin bir getirisi olarak ihtiyaç kredisi başvurularını şubelerinin yanı sıra mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de almaya başladı. Aynı zamanda telefon ve SMS ile de başvuruları kabul edeceğini bildiren Vakıfbank, SMS ile nasıl başvurulabileceğini anlatan bir duyuru yayınladı.

SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler için; “Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz. (Örnek SMS Metni: KREDI 11111111111 30012000 3000)” ifadelerini içeren bir duyuru yayınlayan Vakıfbank, hemen başvuru yapanların onay alması halinde şubeye gitmesine gerek kalmaksızın kredisini hemen kullanabileceğini bildirdi.

O banka resti çekti, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,55’e düşürdü! Hemen başvuran 125 bin TL’yi cebine koyuyor!

VAKIFBANK’TA İNDİRİMLİ FAİZLİ KREDİ DÖNEMİ

Yeni yıl ile birlikte ihtiyaç kredisi paketinin avantajlarını da artıran Vakıfbank, 36 aya varan ihtiyaç kredisi paketlerinin geri ödemelerini kolaylaştırdı. Aylık eşit taksitli ödemeye hala izin veren Vakıfbank, isteyenlerin artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak kredilerini geri ödeyebileceğini belirtti.

Öte yandan Vakıfbank, güncel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını da açıkladı. 125 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanımı sağlayan Vakıfbank, 2023 yılı ihtiyaç kredisi başlangıç faizini yüzde 1,55 olarak belirledi.