PTT AVM'den o illere özel kampanya! Kallavi indirim 5 LT TMO Ayçiçek yağı 127 TL kapıya teslim kargo bedava

Son dönemde yükselen enflasyon rakamları neden ile vatandaşlar zorlu günler geçirirken zam rekoru kıran ürünlerin başında Ayçiçek yağı yer almıştı. TMO Ayçiçek yağı için PTT AVM belirli illerde geçerli yeni bir indirim başlattı.
PTT AVM'den o illere özel kampanya! Kallavi indirim 5 LT TMO Ayçiçek yağı 127 TL kapıya teslim kargo bedava

PTT AVM'den o illere özel kampanya! Kallavi indirim 5 LT TMO Ayçiçek yağı 127 TL kapıya teslim kargo bedava - Ayçiçek yağı son dönemde fiyatı en çok artan zam şampiyonu ürünler arasında yer alırken özellikle de Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaştan olumsuz etkilenmişti.

Savaşın ilk patladığı dönemde yağ yüklü tankerlerin Ukrayna limanlarında takılı kaldığı ve Türkiye'nin yağ stokunun bitmek üzere olduğu haberleri nedeni ile adeta market rafları yağmalanmıştı. Vatandaşın bir anda Ayçiçek yağı stoku yapmaya başlaması üzerine marketler 1 senelik yağ satışını birkaç gün içinde yapmış talebin artması ile fiyatlar bir anda zam yağmuruna tutularak katlanmıştı.

PTT AVM 11 İL İÇİN DESTEK KAMPANYASI BAŞLATTI! AYÇİÇEK YAĞI KARGO BEDAVA 127 LİRAYA DÜŞTÜ

6 Şubat 2023 tarihinde birincisi saat 04:17 sularında 7.7 şiddetinde ikincisi ise tam arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği 13:24 sularında 7.6 şiddetinde olmak üzere 2 büyük depremler sarsılan Kahramanmaraş büyük bir yıkıma neden olmuştu. Yaşanan deprem Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketi olarak kayıtlara geçerken depremde 11 il yıkıma uğramış 43 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 

Depremin yaralarını sarabilmek adına çalışmalar tüm hızı ile devam ederken depremden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Elazığ, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Kilis ve Şanlıurfa afet bölgesi ilan edilerek OHAL kapsamına alınmıştı. Yaşanan büyük depremin yaraları sarılmaya çalışılırken bölge için yardım kampanyaları başlatılmıştı. Bu kampanyalardan biri de PTT AVM tarafından açıklandı. 11 il için depremzedelere ulaştırılmak üzere PTT AVM üzerinden TMO Ayçiçek yağı 5 LT satış fiyatına hem indirim yapıldı hem de kargo bedava satın alma imkanı sunuldu. 

PTT AVM'den o illere özel kampanya! Kallavi indirim 5 LT TMO Ayçiçek yağı 127 TL kapıya teslim kargo bedava

Düzenlenen kampanya kapsamında tanesi 127 TL olmak üzere ikili TMO 5 LT Ayçiçek yağı satış fiyatı 254 TL olarak belirlenirken yapılan açıklamada "Bu kategoriden verilen siparişler yardım noktalarına iletilecektir. Bu nedenle iptal ve iade yapılamaz" ifadelerine yer verildi. Üründe kargo ve lojistik hizmeti ise ücretsiz olarak yer aldı.