QNB Finansbank’tan 50 bin TL’ye kadar nakit ödeme! Geri ödemeler dilenildiği gibi ertelenebiliyor! Sakın kaçırmayın

Yeni bir kredi kampanyasını duyuran QNB Finansbank, bu kredi kampanyası kapsamında düşük faizli nakit desteği sağlamaya başladı. İşte QNB Finansbank’ın güncel kampanyası…
QNB Finansbank’tan 50 bin TL’ye kadar nakit ödeme! Geri ödemeler dilenildiği gibi ertelenebiliyor! Sakın kaçırmayın

Nakit kredi kampanyaları artan kredi faiz oranları ve bankaların kredi vermeyi zorlaştıran şartları nedeniyle her geçen gün daha yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda bankalardan gelen kampanyalarda da avantajlar artırarak, tüketicilerin ilgisinin bankalara yönelmesi kaçınılmaz bir politikaya dönüştü. Bu kapsamda yeni banka müşterileri çekmek için bir kampanya başlatmış olan QNB Finansbank, düşük faizli kredi paketini devreye aldı.

Piyasada her geçen gün artmaya devam eden ihtiyaç kredilerinin yüksek faizlerinin aksine QNB Finansbank’tan düşük faizli bir kredi teklifi geldi. Her kesime uygun bir kredi paketini bu ay itibariyle devreye sokmuş olan QNB Finansbank, ödeme ertelemeler ile de geri ödemeleri avantajlı hale getirdi. İşte QNB Finansbank’ın güncel kredi kampanyası ve kampanya şartları…

QNB FİNANSBANK’TA HERKESE UYGUN BİR KREDİ BULUNUYOR

whatsapp-image-2023-09-14-at-15-54-09.jpg

Bu ay itibariyle 5 ihtiyaç kredisi paketini devreye almış olan QNB Finansbank, yeni banka müşterilerine çok özel faiz oranlarından kredi sağlarken; 1 yıldır kredi kullanmayan banka müşterilerine doğrudan temin edilebilecek hızlı kredi de denilen ‘kampanyalı kredi’ paketini sağlamaya başladı. Bununla da kalmayan QNB Finansbank, dileyenlere borç transferi kredisi verdiği gibi kamu çalışanlarına özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sağlayacağını da duyurdu. QNB Finansbank, aynı zamanda Finansbank’tan maaşını alanlar için düşük faizli ve kolay geri ödemeleri kredi paketini devreye aldı. QNB Finansbank, kampanyalı ihtiyaç kredisi faiz oranını da açıkladı.

QNB FİNANSBANK, YENİ MÜŞTERİLERİ İÇİN KREDİ FAİZİNİ DÜŞÜRÜYOR

İhtiyaç kredisi faiz oranlarını bu y itibariyle piyasanın altına belirlemiş olan QNB Finansbank, kampanyası kapsamında en düşük faiz oranının yeni banka müşterilerine sağlanacağını duyurdu. Bu kapsamda 50 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için 36 aya kadar krediyi yeni banka müşterilerine indirimli faiz oranıyla sağlayan QNB Finansbank, bu oranı yüzde 2,39’dan başlattı. Kampanyalı oranın sadece 12 ay vadeli kredi paketlerinde geçerli oluğunu bildiren QNB Finansbank, vade arttıkça faizin artacağını da hatırlattı. QNB Finansbank, başvuruları mobil uygulama başta olmak üzere tüm kanallarından almaya da başladı.