Renault Yeni Taliant'ın 100 Bin TL'si Renault Finans'tan! Yıl sonu kampanyası açıklandı!

Yıl sonu araba kampanyaları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yılın son fırsatlarını kullanarak otomobil sahibi olmak isteyenlere Renault Yeni Taliant için 100 Bin TL kredi desteği veriliyor.
Renault Yeni Taliant'ın 100 Bin TL'si Renault Finans'tan! Yıl sonu kampanyası açıklandı!

Türkiye’de otomobil firmalarından yıl sonu hamleleri geldi. Firmalar yıl içerisinde satamadıkları sıfır kilometre otomobilleri yılın son günlerinde satmaya başladılar. Hatta çok sayıda firma açıklanan araba kampanyaları ile stoklarını eritmeye başladılar. Yeni siparişler veren firmalar talepleri karşılamakta da güçlük çekiyorlar. 2023 yılının zamlarla gelmesine kesin gözüyle bakılırken insanlar otomobil ihtiyaçlarını bu fiyat artışlarından önce karşılamak istiyorlar. Renault firması da avantajlı araba kampanyalarını açıkladı.

RENAULT AÇIKLAMA YAPTI!

Yıl sonu kampanyaları ile dikkat çeken firmalar arasında Renault da bulunuyor. Türkiye otomobil piyasasında net bir şekilde ağırlığı olan firma 2022 model otomobil stoklarını 2023 yılına taşımak istemiyor. Bundan dolayı da müşterilere kredi destekleri verilerek araç satışları yapılıyor. Müşteriler ise fiyat artışlarından kendilerini koruyabilmek için yıl sona ermeden araçlarını almak için girişimde bulunuyorlar.

YENİ TALİANT YIL SONU KAMPANYASI

Renault firmasının Türkiye piyasasındaki en uygun fiyatlı araçlarından olan Renault Yeni Taliant için kredi desteği kampanyası açıklandı. Bu kampanya kapsamında müşteriler 100 Bin TL kredi desteğini Renault Finans’tan temin edebiliyorlar. 12 ay vadeli olan bu kredinin aylık 0,99 faizle kullandırıldığı bildirildi. Bankaların taşıt kredisi faizleri ile karşılaştırma yapıldığında bu kredi desteği avantajlı bulunuyor. Bundan dolayı da müşteriler için bu kampanya çok cazip bulunuyor.

Renault Finans’tan alının 100 Bin TL’lik kredi desteğinin aylık taksitinin 9.019 TL olduğu bildirildi. 12 ay boyunca taksit ödeyecek olan müşteriler Renault Yeni Taliant’ın 100 Bin TL’lik maliyetini bu şekilde karşılayabiliyorlar. Kalan tutar ise firmaya peşin olarak ödenerek sıfır kilometre otomobil sahibi olunuyor.