Sadece 13 gününüz kaldı! Vodafone, Türk Telekom Turkcell hat sahipleri bunu hemen yapın yoksa faturanız katlanacak

Milyonlarca cep telefonu kullanıcısına ve hat sahibine son dakika uyarısı yapıldı. Yıl başına sayılı günler kala Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hat sahiplerine kritik uyarı geldi.
Sadece 13 gününüz kaldı! Vodafone, Türk Telekom Turkcell hat sahipleri bunu hemen yapın yoksa faturanız katlanacak

Sadece 13 gününüz kaldı! Vodafone, Türk Telekom Turkcell hat sahipleri bunu hemen yapın yoksa faturanız katlanacak... Türkiye'de milyonlarca cep telefonu sahibini ilgilendiren son dakika uyarısı yapıldı. Vodafone, Türk Telekom Turkcell hat sahiplerine yapılan uyarı ile fatura hatırlatması geldi. 

Yılbaşında pek çok ürün ve hizmete zam yağmuru beklenirken cep telefonu tarifelerinde de yeni zam beklentisi açıklanmıştı. Cep telefonu operatörlerinin müşteri temsilcileri hat sahiplerini aramaya başlarken 1 Ocak 2023 tarihinden önce özellikle de vermiş olduğu taahhütnamesinin süresinin dolmasına az süre kalan kişilere zam uyarısı yapıldığı belirtiliyor. 

CEP TELEFONU TARİFELERİ VE PAKET ÜCRETLERİNE 2023 ZAMMI UYARISI! 

2023 senesine doğru geri sayım artık her geçen gün biraz daha hızlanırken yeni yılla beraber ne yazık ki pek çok ürün ve hizmette zam beklentisi oluşmuştu. Cep telefonu operatörleri tarafından gerek aramalar gerekse de kısa mesajla bilgilendirme başlarken tarifesinin sona ermesine az bir süre kalan kişilere zam uyarısı yapıldı. 

 Gelecek olan zam nedeni ile mobil operatörler eleştiri yağmuruna tutulurken sosyal medyada yapılan paylaşımlarda pek çok kişi nerede ise yüzde 100'e varan zamlar istendiği belirtilerek tepki gösterilmişti. Özellikle de faturalı hat sahiplerine yönelik sunulan tarifelerde zam oranlarının daha yüksek tutulduğu iddiaları yer aldı. 

CEP TELEFONU HATTI OLANLAR NE YAPMALI?

Cep telefonu hattı olan kişilerin mutlaka taahhüt süreleri hakkında araştırma yapmaları ve 2023 senesinin ilk çeyreğinde tarifesini yenilemek zorunda kalacak olan kişilerin yılbaşı zammı fiyatlara yansımadan tarifelerinde güncelleme yapmaları öneriliyor. 

Zam henüz cep telefonu operatörleri tarafından resmi olarak açıklanmış olmasa da zaten tarifesi kısa süre sonra biteceği için yenilemek zorunda kalacak kişilerin bugünden harekete geçerek kendilerini zamdan koruyabilecekleri belirtiliyor. 

NOT: Haberimiz sosyal medyada yer alan paylaşımlar ve şikayetlerden derlenmiş olup, mobil hat operatörleri aranarak tarife ücretleri hakkından elde edilen bilgiler derlenerek hazırlanmıştır.