Şehit yakınları gazi ve engelli bireylere yeni kampanya! Tamamen indirimli olacak

Şehit yakını, gazi ve engelli bireyler için hayata geçirilen kampanyalar devam ederken bir açıklama daha geldi.
Şehit yakınları gazi ve engelli bireylere yeni kampanya! Tamamen indirimli olacak

Ülkemizde ekonomik sıkıntıların devam etmesi nedeniyle yapılan kampanyalar da vatandaşların takibinde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşlar bütçe dengelerini sağlamak ve tasarruf yapmak adına kampanya araştırmalarına devam ederken şehit yakınları, gazi ve engelli bireylere özel kampanya açıklaması geldi.

Yapılan kampanya açıklaması gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında yapılan anlaşmayla tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli bireylere indirimli uçak bileti kampanyası duyuruldu.

ŞEHİT YAKINLARI, GAZİ VE ENGELLİLER İNDİRİMLİ SEYAHAT EDECEK

Yapılan kampanya kapsamında tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları iç hat ile KKTC seferlerinde yüzde 50, dış hatta yüzde 20, engelliler ise iç hat ve KKTC uçuşlarında yüzde 20, dış hatta yüzde 25 indirimli seyahat etme fırsatı elde edecek.

sehit-yakinlari-gazi-ve-engelli-bireylere-yeni-kampanya-tamamen-indirimli-olac.jpg

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, indirim kampanyası hakkında yaptığı açıklamada bugünden itibaren ofisler ya da çağrı merkezlerinden faydalanabilecekleri ifade edildi. Engelli yolcular için de benzer indirimlerin sağlanacağını açıklayan THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, "Engelli vatandaşlarımız da yurt içi uçuşlarda yüzde 20, yurt dışı uçuşlarda ise yüzde 25 indirimden faydalanacaklar.

ekran-goruntusu-2024-06-29-141137.png

Milli bayrak taşıyıcı marka olmanın bilinciyle şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz desteği arttırarak sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, THY'nin 2018 yılında başlattığı işitme engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla hayata geçirilen "Görüşlü Çağrı Merkezi" hizmetinden de pek çok vatandaşın faydalandığını belirtti.