Sıfır araçlara yüzde 12 zam geldi! Yarından itibaren zamlı satışa sunulacak

Bugün Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Renault ve Dacia marka araçlara zam geldiği öğrenildi.
Sıfır araçlara yüzde 12 zam geldi! Yarından itibaren zamlı satışa sunulacak

Araç sahibi olmak özellikle son yıllarda peş peşe yapılan zamlar nedeni ile ve artık maliyetlerin artması sonucunda hayal noktasına geldi. Her ne kadar vatandaşlar araç alabilmek adına birikim yaparak sahibi olabileceği araçları almak için çalışsa da peş peşe duyurulan bu zamlar vatandaşları hayallerine bir adım daha uzaklaştırmış oldu. Son olarak Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından yapılan açıklama ile birlikte iki markaya daha yaklaşık yüzde 12 zam geleceği öğrenildi.

SIFIR ARAÇLARA ZAM DUYURULDU!

Kişisel sosyal medya hesabından özellikle de araç piyasasına dair yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşları haberdar eden Emre Özpeynirci, yakın zamanda gelecek olan iki zam haberini daha duyurdu. Yaptığı açıklamalarda Dacia ve Renault marka iki araç için belirli modellerine yüzde 12 zam uygulanacağı öğrenildi. Gelecek olan zam ile birlikte güncel araç fiyatlarının ne kadar olacağı hakkında merak edilenlere yanıt veren Özpeynirci, yüzde 12 zammın araçlar üzerinde fiyat etkisinden de bahsetti. Yaptığı paylaşımda "Haziran ayının lideri olan Renault ve bünyesindeki Dacia'nın yarından itibaren geçerli olacak Temmuz ayı ortalama fiyat artışlar" şeklinde ifadeler ile fiyat listesini yayımladı.

YÜZDE 12 ZAM GELDİ!

Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından bugün son dakika yapılan açıklamada Renault ve Dacia marka araçlara yüzde 12 zam geldiği öğrenildi. Yarından itibaren geçerli olacak olan bu zamlara ilişkin yapılan açıklamalarda gelen zamlar model model Özpeynirci tarafından sosyal medya hesabından şu şekilde duyuruldu;

Renault Taliant = 87.000 TL
Renault Clio = 86.200 TL
Renault Captur = 127.500 TL
Renault Megane = 136.200 TL
Renault Austral = 163.000 TL
Renault Koleos = 186.100 TL
Renault Zoe = 3.000 TL
Renault Express Van = 53.000 TL
Renault Express Combi = 70.500 TL
Dacia Yeni Sandero = 86.100 TL
Dacia Yeni Jogger = 104.000 TL
Dacia Yeni Duster = 111.800 TL

screenshot-3.png

Yapılan açıklamalar doğrultusunda Dacia ve Renault marka araçlara sahip olmak isteyen kişilerin araç fiyatlarının üzerine yukarıda belirtilen rakamlar eklenerek zamlı fiyatlardan satışlarının yapılacağı duyuruldu. Vatandaşların sıfır araç sahibi olabilmesi için iki marka adına yüzde 12 civarında gelen zam ile birlikte araçları alabileceği ifade edildi.