Son Dakika! Bakan Işıkhan memur maaş zamları için tarihi açıkladı!

Dün Kabine Toplantısının ardından memur maaş zamları hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi.
Son Dakika! Bakan Işıkhan memur maaş zamları için tarihi açıkladı!

Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk kez gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalarda memur ve emekli memur maaşlarına yapılması beklenen zammın ne zaman hayata geçirileceği hakkında bilgilendirmeler yaparak müjdeli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün yapılan açıklamalarda "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarımız netleşmiş olacaktır. Biz de bununla birlikte memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" şeklinde ifadeler ile yarın açıklanan enflasyon rakamların ardından memur maaşlarının netleşeceğinden bahsedilmişti.

BAKAN IŞIKHAN TARİH VERDİ!

Bugün ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından gelen son dakika açıklaması ile birlikte milyonlarca memurun beklediği gelişme yaşandı. Bakan Işıkhan tarafından konu ile ilgili "Çalışılıyor, yoğun bir mesai harcanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi Meclis tatile girmeden önce... Bazı değişkenleri de dikkate almak lazım. Çok kapsamlı düşünülüyor. Kimsenin mağdur olmaması, çalışanlarımızın refahının artırılması bizim için önemli. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışma hayatının tek boyutu yok. Asgari ücreti bitirdik. İşveren ve çalışanlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Refah ve yaşam kalitesini arttırmak önceliğimiz" şeklinde açıklama yapılarak yapılacak olan zam oranları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.