Son Dakika! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli ve memur maaşı açıklaması

Bugün Cevdet Yılmaz tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte memur ve emekli maaşı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli ve memur maaşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz bugün Ankara'da basın mensupları ile bir araya geldi. Yaptığı açıklamalarda gündeme dair pek çok önemli konulardan bahseden Yılmaz, hem Orta Vadeli Program'ı değerlendirdi hem de memur ve emekli maaş zammı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

ORTA VADELİ PROGRAM'I DEĞERLENDİRDİ!

Konu ile ilgili Orta Vadeli Program hakkında değerlendirmeler yapan Yılmaz, "Kanuni ve idari olmak üzere iki paket çalışmayı düşünüyoruz. Eylem planının ilk paketini sonbaharda Meclis'e sunmayı planlıyoruz." dedi ve bu plan ile birlikte bütçe açıklarının azalmasının amaçlandığı öğrenildi. OVP'nin 4 temel amacından bahseden Yılmaz, "Birinci amaç depremin rehabilitesi ve riskleri azaltmak. Enflasyonda tek haneye düşerken bile büyüme ve istihdamın devam edecek" şeklinde açıklamalarda bulundu.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI HAKKINDA GELİŞME!

Memur ve emekli maaşı hakkında çalışmaların nasıl ilerleyeceği konusunda merak edilenlerin artmasının ardından Yılmaz, enflasyon farkının yansımasının memur emeklilerinin maaşlarında görüleceği, diğer emekliler için ise yakın zamanda çalışmaların yapılacağı yıl sonuna kadar da sonuçlandırmasının beklendiği öngörüldü.