TEB kredilerinde yeni fırsatlar: Faiz oranları düştü, kimler yararlanabilir?

Aniden nakit paraya ihtiyacı çıkanlar ve en iyi oranları araştırırken kendini faiz oranlarında takılı bulanlar. TEB yeni yayımladığı kredi fırsatı ile bu sorununuza çözüm olmaya geliyor.
TEB kredilerinde yeni fırsatlar: Faiz oranları düştü, kimler yararlanabilir?

Değişen ekonomi politikaları ile beraber bankalarda oranlarında bazı değişiklikler yaptılar. Sıkılaştırma adımları olarak uyguladıkları maddelerde faiz oranları arttı, vade oranları ve kredi miktarları düştü. Hal böyle olunca derinleşen ekonomik kriz içerisinde ihtiyaçlarını bankalardaki krediler ile halletmeye çalışan vatandaşların eli kolu bağlandı. Ancak bankalardan bu duruma kredi kampanyaları ile nefes aldıran fırsatlar oluşturulmaya başlandı. Çeşitli kredi kampanyalarının arasından yeni fırsat o kredi kampanyası ile TEB’den geldi. İşte tüm detaylar…

TEB TÜM ORANLARI DEĞİŞTİRDİ!

TEB yayımladığı son kampanya haberi ile yeni müşterisi olacak tüm vatandaşları sevince boğdu. Değişen banka politikaları ile sıkılaşan kredi miktarlarına rağmen TEB en iyi kredi oranlarını arayan vatandaşa güzel haberi verdi. Kredi kampanyası çerçevesinde düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile dikkat çeken TEB bu kampanyadan ancak bünyesine yeni gelen müşterilerinin yararlanabileceğini belirtti.

TEB yeni yayımladığı kredi kapsamında 10 bin TL’lik krediyi bünyesine yeni gelen müşterilerine yalnızca %1,98 faiz oranı ile vereceğini belirtti. Bununla beraber 36 aya kadar vade imkanı sunan TEB müşterilerinin ihtiyaçlarını daha rahat halletmesi için geniş vade oranları sunduğunu belirtti. Bununla beraber geri ödeme planlarında bir kolaylık daha sağlayan TEB kredi ödemesinin 3 aya kadar ertelenebileceğini de müşterilerine belirtti.

KREDİ ALIMINDA ŞARTLAR VAR MI?

TEB yeni gelen müşterilerine özel sunduğu kredi kampanyasında herhangi bir katılım şartı yok. Ancak banka tarafından belirtilen ve kredi ödemesin dahil edilen tahsis ücretleri bulunmakta. Bu ücretler ise kredi tutarının %0.5'ini oluşturmakta. Ayrıca, tahsis ücreti içerisinde %15 BSMV (Banka ve Sigorta Muamele Vergisi) bulunduğunu da dile getiren banka faiz oranlarının da müşterinin findeks kredi notuna göre de değişebileceğini belirtiyor.