TEB okul alışverişlerine 400 TL kampanyasını başlattı! Son gün 30 Eylül…

TEB, Eylül ayı itibariyle okulların açılmasına yönelik olarak okul alışverişlerinde kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde market, giyim ve kırtasiye alışverişlerine yönelik toplam 400 TL bonus sunuluyor. İşte detaylar…
TEB okul alışverişlerine 400 TL kampanyasını başlattı! Son gün 30 Eylül…

Eylül ayı itibariyle okullar açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çalışma takvimine göre 11 Eylül Pazartesi itibariyle öğrenciler için ilk ders zili çaldı. Ancak okul alışverişleri henüz birçok kişi için tamamlanmış değil. Okul öncesi alışverişlerin büyük bir kısmı tamamlanmış olsa da birçok veli için okula yönelik alışveriş ihtiyacı devam ediyor. Bu kapsamda TEB, okul alışverişlerine yönelik kampanyasını duyurdu. TEB, kampanya dahilinde market, giyim ve kırtasiye alışverişlerine toplam 400 TL bonus hediye ediyor.

Okulların açılmasıyla birlikte velilerin ve öğrencilerin telaşı da başladı. Veliler, özellikle de çocuklarının okul ihtiyaçları için alışveriş arayışlarını sürdürüyor. Ancak son dönemlerde yükselen fiyatlar nedeniyle birçok öğrenci velisi, ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla ve tasarruf elde edebilecekleri yollarla karşılamanın yollarını arıyor. Bu noktada TEB de okul alışverişlerine yönelik 400 TL bonus kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…

OKUL ALIŞVERİŞLERİNE 400 TL BONUS

en-uygun-kirtasiye-alisverisi.jpg

TEB, okul alışverişlerine yönelik 400 TL bonus kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde, TEB Bireysel Kredi Kartı ile 25 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında bonus üyesi işyerlerinde 500 TL ve üzeri her ikinci market, giyim ve kırtasiye alışverişlerine karşı 80 TL, toplamda ise 400 TL bonus fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılım gerekiyor ve katılım sağlamak isteyenlerin CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden veya “DERS” yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılması gerekiyor.

KAMPANYA ŞARTLARI VE DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlayan ve koşulları sağlayarak harcama yapan müşterilere, hediye bonuslar 9 Ekim 2023 tarihi itibariyle kartlara yüklenecek şekilde veriliyor. Ancak kazanılan bonus tutarlarının kullanılmaması durumunda, kullanılmayan bonuslar 24 Ekim 2023 tarihinde geri toplanıyor. Söz konusu kampanya, sadece market, giyim ve kırtasiye alışverişlerini kapsıyor.

Kampanyaya yurtiçi harcamaları dahil ediliyor ve iade ve iptal durumlarında verilen bonuslar da geri alınıyor. Kampanyaya SMS yolu ile katılacak olanlar için KDV ve ÖİV dahil gönderilen SMS’ler Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için de 0,40 TL ile ücretlendiriliyor.