TEB promosyon rakamını arttırdı! 8.500 TL maaş promosyonu + 4.500 TL bonus para ödenecek

Emekli maaş promosyonu ödemesinde kesenin ağzını açan TEB rakamı bir kara daha arttırdı. En yüksek emekli maaşı promosyonu rekoru yine TEB tarafından kırıldı. Toplam ödeme 13 bin liraya ulaştı. İşte kampanyanın detayları...
TEB promosyon rakamını arttırdı! 8.500 TL maaş promosyonu + 4.500 TL bonus para ödenecek

Bu sene promosyon ödemelerinde bankalar arasında resmen en yüksek rakamı vermek için kıyasıya bir mücadele yaşanmıştı. Merkez Bankası tarafından yapılan yeni düzenleme ile bankalarda mevduat ihtiyacı artarken bankalar en kolay çözümü emekli maaşları olarak görmüştü. 

Emekli maaş müşterisi olan kişileri bir yandan kendi bankalarında tutmak bir yandan da yeni müşteriler edinmek isteyen bankalar promosyon rakamlarını arttırdıkça arttırmaya devam ediyor. Özellikle de kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından emekli maaş promosyonu için rakamın arttırılacağı söylentilerinin çıkması ile özel bankalar bir kere daha güncellemeye gitti. 

TEB EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU EYLÜL 2022 NE KADAR, EN YÜKSEK PROMOSYON KAÇ TL?

Emekli maaşlarına yönelik olarak 12 Eylül 2022 tarihi itibari ile en yüksek maaş promosyonu veren banka yaptığı son atak ile TEB olmuştu. TEB promosyon ödemelerinde yaptığı güncelleme ile şartsız koşulsuz ödediği rakamı 8 bin liraya, ek koşullarla ve ek ödül sistemi ile öden toplam maaş promosyonu rakamını ise 13 bin liraya çıkardı. 

TEB promosyon rakamını arttırdı! 8.500 TL maaş promosyonu + 4.500 TL bonus para ödenecek

TEB tarafından yapılan güncelleme ile net maaş promosyonu ödemesi;

Emekli maaşı aylığı 0-1.499 TL arasında olan emekliler için 5 bin 500 TL, 

Emekli maaşı aylığı bin 500 TL ile 2 bin 499 TL arasında olan emekliler için 6 bin 750 TL, 

Emekli maaşı aylığı 2 bin 500 TL ve üzeri olan emekliler için ise 8 bin TL olarak ilan edildi. Emekli maaşı promosyonu olarak bu rakamlar maaşa göre net olarak ödenecek promosyon rakamı olarak ilan edildi. 

TEB promosyon rakamını arttırdı! 8.500 TL maaş promosyonu + 4.500 TL bonus para ödenecek

TEB EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU İÇİN 4 BİN 500 TL BONUS PARA KAZANMA FIRSATI ŞARTLARI NELERDİR?

Emekli maaşını taşıma kampanyası hakkında TEB tarafından yapılan açıklamada "Emeklilerimize 8.000 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı" ifadelerine yer verilerek 8 bin 500 TL promosyon fırsatı açıklanmıştı. Bu fırsata ek olarak ayrıca TEB Bonus kredi kartı alan emeklilere yönelik olarak 4 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Düzenlenen kampanyalardan yararlanan emekliler 4.500 liraya kadar bonus para kazanabilecekler.