Temmuz sonuna kadar başvuru yapana banka 600 TL hediye edecek!

Bankalar tarafından düzenlenen kart kampanyaları devam ediyor! Denizbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte 600 TL hediye edileceği öğrenildi.
Temmuz sonuna kadar başvuru yapana banka 600 TL hediye edecek!

Son dönemde pek çok banka tarafından sık sık yapılan açıklamalar sonucunda müşterilerine özel kampanyalar düzenlendiği ifade edilmişti. Yapılan bu kampanyalarda genellikle belirli tutarlarda yapılan ya da yapılacak olan harcamalar sonucunda kişilere söz verilen kadar hediye verildiği öğrenildi. Denizbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte de kredi kartı başvurusu yapan müşterilerine özel 600 TL hediye edileceği öğrenildi.

DENİZBANK 600 TL HEDİYE EDECEK!

Kampanya kapsamına bakıldığı zaman Temmuz sonuna kadar devam edecek olan bu hediye lira için kişilerin mobil ya da internet bankacılığı üzerinden kredi kartı başvurusu yapması gerektiği öğrenildi. Yapılan kredi kartı başvurusu ile birlikte ise Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 200 TL, 3 ay süresince de azami 600 TL hediye kazanıldığı ifade edilmiş oldu.

Müşteriler tarafından ise bu kampanyanın kapsamları ve detayları oldukça merak edildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Denizbank tarafından resmi internet adresi üzerinden yaptığı paylaşım sonucunda kampanyaya katılmak isteyen kişiler için detayları şu şekilde açıkladı;

  • Kampanyadan, MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı aracılığıyla BONUS Business Kredi Kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Kampanya 01.07.2023- 31.07.2023 tarihleri arasında onaylanan ilk BONUS Business Asıl kart başvuruları için geçerlidir.
  • Başvuru tarihinde Asıl Kart ile aynı anda oluşan ilk Ek Kart’tan yapılacak internet harcamalarına indirim uygulanacaktır. Diğer ek kartlardan yapılan harcamalara indirim yansımayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü BONUS Business Kart’ına sahip olunmaması gerekmektedir. 01.06.2023 tarihi itibariyle Asıl Kart’ını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.
  • Müşterilerimiz yeni BONUS Business Kart’larıyla Temmuz,Ağustos ve Eylül aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 200 TL, 3 ay süresince de azami 600 TL indirim kazanabilecektir.
  • Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan DenizBank BONUS Business Kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.
  • Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit Avans işlemleri ve BONUS kullanımları kampanyaya dahil değildir.
  • Sanal Kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim Ek Kart’a yansıyacaktır.

Başvuru yapmak isteyen kişilerin 31 Temmuz 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.