Türkiye Finans beklenen kampanyayı başlattı! Gelir belgesiz, acil ihtiyaçlara anında 2.500 TL…

Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle nakit ihtiyaçlarını alternatif gidermek isteyenler için Türkiye Finans’tan beklenen kampanya açıklaması geldi. Gelir belgesi olmadan, acil ihtiyaçlar için anında 2.500 TL sağlanacak. İşte detaylar…
Türkiye Finans beklenen kampanyayı başlattı! Gelir belgesiz, acil ihtiyaçlara anında 2.500 TL…

Son dönemde Türkiye’de ekonomik dalgalanmalar birçok vatandaşı mali anlamda köşeye sıkıştırdı. Zamlar, enflasyon, vergi artışları ve döviz kurlarında görülen yükseliş nedeniyle maddi çözümler arayan vatandaşlar, alternatif yolları araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bankaların sunduğu nakit destekleri dikkat çekmeye devam ederken, bir dikkat çekici kampanya duyurusu da Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, gelir belgesiz, acil ihtiyaçlara yönelik 2.500 TL kampanyasını duyurdu.

Türkiye Finans tarafından yapılan açıklamada, “%0 kâr oranıyla 2.500 TL finansman Yedek Hesap’ta” ifadeleri yer aldı. Söz konusu kampanya dahilinde yüzde 0 kar oranı sunulurken, kampanya detayları da bankanın resmi internet sitesinde yer aldı. Buna göre Türkiye Finans’ta Yedek Hesap sahiplerine yönelik yüzde 0 kar oranıyla, gelir belgesiz 2.500 TL sunuluyor. Peki kampanya detayları neler, kimler bu ödemelerden yararlanabilir? İşte detaylar…

YEDEK HESAPTA KAR ORANI YOK

ekran-goruntusu-2023-08-06-101214-004.png

Türkiye Finans’ta Yedek Hesap, müşterilerin acil ihtiyaçlarını finanse edebilmesi için, hesapta yeterli tutar olması durumunda kullanılabilen Karz-ı Hasen’li Cari Hesap türü olarak tanımlanıyor. Yedek Hesap, müşterilere işlem ücreti ve kar oranı olmadan, limit dahilinde fatura ödeme imkanı ve yurtiçi tüm ATM’lerde finansman desteği sunuyor.

YEDEK HESAP NE SUNUYOR?

Türkiye Finans’ın sunduğu Yedek Hesap’ta Karz-ı Hasen limitli olup kar oranı bulunmuyor. Ayrıca bu üründe gecikme kar oranı uygulanmıyor ve müşteriler Yedek Hesap’ta gerçekleştirdikleri işlemler için de ücret ödemiyor. Müşteriler Yedek Hesap üzerinden limitleri dahilinde fatura ödemelerini yapabiliyor ve bu hesapta vade kısıtı da bulunmuyor. Ayrıca isteyenler, gelir belgesi olmadan başvuruda bulunabiliyor.

YEDEK HESAP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yedek Hesap başvurusunda bulunmak isteyenler Türkiye Finans şubelerinden, Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı kanalları üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca isteyenler “YEDEK”, boşluk, “TCKN”, boşluk, “Doğum Tarihi” (GGAAYYYY) yazıp 2130’a SMS göndererek de başvuruda bulunabiliyor.