Ünlü ekonomist İslam Memiş'ten borsa yatırımcılarına uyarılar!

Borsa tarafına yönelen arkadaşlara açıkça uyarmak istiyorum dedi! Ünlü ekonomist borsa hakkındaki açıklamaları ile oldukça dikkat çekti.
Ünlü ekonomist İslam Memiş'ten borsa yatırımcılarına uyarılar!

İslam Memiş genel olarak yaptığı açıklamalar ile halk tarafından oldukça dikkat çekiyor. Yatırımcılar tarafından açıklamaları dikkat çeken ve sıkça takip edilen ekonomist İslam Memiş açıklamaları ile yine tüm dikkatleri üzerine çekti. İslam Memiş parasını o kanala yatıranlara açıkça uyarılarda bulundu. Açıklamaları ile tüm yatırımı o kanalda olanlar tedirgin olurken İslam Memiş’in son açıklamaları oldukça etki uyandırdı. İşte tüm detaylar ve ünlü ekonomisttin açıklamalarının detayları…

İSLAM MEMİŞ SON AÇIKLAMALARINDA

İslam Memiş son açıklamaları ile oldukça dikkat çekti. Piyasanın hareketlendiği son zamanlarda açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekerken yatırımcılara da yatırımları konusunda yol gösterdi. İslam Memiş özellikle son yaptığı açıklamalar ile oldukça dikkat çekti. İslam Memiş son açıklamalarına o yatırımcılara seslendi. Parasını o kanala yatıran arkadaşları açıkça uyarmak istiyorum diyerek yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

İslam Memiş açıklamalarında; "Önemli uyarım var. Borsa tarafındaki arkadaşları açıkça uyarmak istiyorum. 3 hafta içerisine borsa tarafına 1 milyon 200 bin yatırımcı giriş yaptı. Bu yatırımcılar kısa vadede ve kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapıyorlar. Bunların yüzde 80'i acemi. İfadeleri ile borsa kanalına son 3 hafta içerisinde giren katılımcıların olağanüstü bir düzeyde olduğuna dikkat çekti.

ABD, Londra ve yurt dışı yatırımı yapanlar…

Ünlü ekonomist İslam Memiş son açıklamalarında; Çok canınız yanar bunu söyleyeyim. ABD, Londra ve başka yurt dışı borsalarına yatırım yapan arkadaşlara söylüyorum. Çok dikkat edin, canınız inanılmaz yanabilir. Kısa vadede umut parasıyla, acil parasıyla buraya girenler dikkatli olmalı" ifadeleri ile borsa kanalında özellikle yurt dışı yatırımı yapan yatırımcıları uyardı.