Ünlü isim kredi kartını kaybetti! Kartı bulan kişi harcama yapmış!

Ekranların sevilen yüzü Hande Erçel'in eniştesi Caner Yıldırım, Paris'te kredi kartını düşürdüğünü açıkladı.
Ünlü isim kredi kartını kaybetti! Kartı bulan kişi harcama yapmış!

Sevilen oyuncu Hande Erçel'in eniştesi Caner Yıldırım, tatil için gittiği Paris'te kredi kartını kaybetti. Caner Yıldırım, kartının biri tarafından bulunduğunu ve o kişinin karttan harcamalar yaptığını anlattı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla geniş bir takipçi kitlesi bulunan çift, sosyal medyada çeşitli içerikler üreterek sevenlerinin beğenisi kazanıyor. Caner Yıldırım, son olarak yaptığı paylaşımı ile çok konuldu.

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in eşi Caner Yıldırım, Paris'te kredi kartını kaybettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Caner Yıldırım, anlattıklarıyla gündem oldu. Yıldırım, kredi kartını bulan kişinin harcamalar yaptığını söyledi. Caner Yıldırım hesabından yaptığı paylaşımda, "Karımdan daha insaflı harcama yaptığını fark etmişimdir" ifadelerini kullandı.

haber-ankara-1280720-88.jpg

KREDİ KARTINI BULAN KİŞİ HARCAMA ÜSTÜNE HARCAMA YAPTI

Takipçileriyle yaşadıklarını paylaşan Caner Yıldırım, yaşadıklarını anlatırken şu tepkiyi verdi:

"POV: Kredi kartımı bulup harcama yapan kişinin karından daha insaflı harcama yaptığını fark etmişsindir."

Caner Yıldırım, kredi kartını bulan kişinin harcama üstüne harcama yaptığını, Paris'te bir otelde bir şeyler içtiğini konaklamış bile olabileceğini açıkladı.

Yaşadıkları karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını söyleyen Yıldırım, kredi kartı harcamalarının ekran görüntüsünü de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.