Uzman isim yüzde 100 kazanırsınız diyerek açıkladı! Konut alımının tam zamanı

Türkiye'de ekonomik gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcı ve yatırımcı adayları için uzman açıklamaları büyük bir önem arz ederken yeni açıklama geldi. Yüzde yüz kazandıracak bir yatırım aracı daha paylaşıldı.
Uzman isim yüzde 100 kazanırsınız diyerek açıkladı! Konut alımının tam zamanı

Para piyasaları yakından takip ediliyor. Para piyasaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler uzmanların açıklamalarını gündemine alırken Ekonomist Mert Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda yatırımcılara piyasalarla ilgili bilgilendirilmelerde bulundu.

Ekonomist Başaran, sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin, Mercedes'ini satarak konut alıp değer kazandıracağı yönündeki mesajını paylaşarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

EKONOMİST BAŞARAN'DAN KONUT ALIMI İÇİN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRME

Ekonomist Başaran, konut yatırımının uzun vadede kazanç sağlayacağını ifade ettiği açıklamasında konut alma döneminde olunduğunu ve maliyetlerin artması sebebiyle de gelecekte uygun fiyatlı konut bulmanın zorlaşacağını ifade etti. "Eski sitelerdeki arsa ve büyük evler her zaman değerlidir. Okullarda bu konuda yeterli bilgi verilmez" diyen Ekonomist Başaran, konut yatırımında yüzde yüz kazanç sağlanacağını ifade eti.

uzman-isim-yuzde-100-kazanirsiniz-diyerek-acikladi-konut-aliminin-tam-zamani.webp

Başaran, konut fiyatlarının şu an alım vadettiğinin altını çizerken borsa için de değerlendirmelerde bulundu. Borsada alımların küçük şekilde yapılması gerektiğini ifade eden Ekonomist Başaran, iyi firmalardan oluşan sepetlerin düştüğü zamanlarda yapılacak küçük alımların yeniden yüzde yüz oranında kar sağlayacağını belirtti.

NOT: Bu yazıda emlak365.com.tr tarafından verilen herhangi bir yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır.