Vakıfbank 200 Bin TL taşıt kredisini bu taksitle vermeye başladı!

Taşıt kredisi çekmek isteyenler için Vakıfbank özel bir kredi kampanyası başlattı. Vakıfbank'tan düşük faizli taşıt kredisi kampanyası geldi. Bu kapsamda 200 Bin TL taşıt kredisi için maliyet tablosu paylaşıldı.
Vakıfbank 200 Bin TL taşıt kredisini bu taksitle vermeye başladı!

Otomobil satın almak isteyenler için taşıt kredisi kampanyaları oldukça büyük bir öneme sahipler. Son dönemlerde araç fiyatlarında artışlar meydana gelince artık insanlar otomobil satın alabilmek amacıyla taşıt kredisi kullanmak zorunda kalıyorlar. Üstelik kredi faizlerinin de yükseldiği bir dönemden geçiliyor. Tüm bu olumsuz piyasa koşullar içerisinde Vakıfbank çok önemli bir taşıt kredisi kampanyasına başladı. Bu kapsamda müşterilere düşük faizli taşıt kredisi verileceği ilan edildi. 

1,61 FAİZLE TAŞIT KREDİSİ!

Vakıfbank'ın yeni taşıt kredisi kampanyası kapsamında uygulanan faiz oranı da belli oldu. Buna göre banka otomobil satın alırken krediye ihtiyaç duyan müşterilerine aylık yüzde 1,61 gibi düşük bir faizle taşıt kredisi imkanı sağlıyor. Diğer bankalarda bu imkanı bulamayan müşteriler bankacılık piyasasının ortalamasının altında bir faiz oranı ile otomobil satın alırken nakit desteklerini Vakıfbank'tan almaya başladılar. 

3 AY TAKSİT ÖDEMEK YOK!

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyasının bir diğer özelliği ise müşteriler bu krediyi kullandıktan sonra ilk 3 ay eğer isterlerse herhangi bir ödeme yapmıyorlar. 3 aylık ödemesiz dönem geçtikten sonra müşteriler kredi geri ödemelerine taksitler halinde başlayabiliyorlar. Toplam kredi vadesinden de bu 3 aylık ödemesiz dönem düşülüyor. Yani 48 ay vadeli taşıt kredisi kullanılmışsa 3 ay ödeme yapılmıyor ve toplam kredi 45 ay üzerinden hesaplanıyor. 

48 AYA KADAR VADE VAR!

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere en fazla 48 aya kadar vade ile kredi imkanı sağlanıyor. Bu vade süresi BDDK tarafından belirlendiği için bankalar herhangi bir koşulla bu süreyi aşamıyorlar. Ancak taşıt kredilerinde özel bir azami vade süresi hesaplaması uygulanıyor. Yine BDDK kararı gereği 400 Bin TL'ye kadar değeri olan otomobiller için çekilen taşıt kredilerinde 48 ay vade imkanı bulunuyor. Otomobilin fiyatı arttıkça kullanılacak olan taşıt kredisinin vadesi de 36 aya, 24 aya ve 12 aya kadar geri çekilebiliyor.

200 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank 200 Bin TL taşıt kredisini bu taksitle vermeye başladı!

Vakıfbank'tan 48 ay vadeli 200 Bin TL taşıt kredisi kullanan müşterilere banka aylık yüzde 1,61 kredi faizi uyguluyor. Yapılan hesaplamaya göre aylık kredi taksiti ise 6.536 TL oluyor.