Vakıfbank'tan kazandıran emekli paketi! Toplam 20 Bin TL para verilecek!

Türkiye'de emeklilere yönelik kampanya açıklayan bankalar arasına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank tarafından emekli müşterilerin hesaplarına 20 Bin TL yatırılmasını sağlayacak kampanya ve koşulları açıklandı.
Vakıfbank'tan kazandıran emekli paketi! Toplam 20 Bin TL para verilecek!

Türkiye'de 14 milyonun üzerinde emekli vatandaş bulunuyor. Bu vatandaşlar için SGK tarafından her ay emekli maaşı ödemesi yapılıyor. Hesaplarına her ay para girişi olan bu vatandaşlar bankalar için oldukça önemli bir hale geldiler. Bankalar bu müşterileri ikna edebilmek için çeşitli kampanyalar açıklıyorlar. Bu kampanya açıklayan bankalar arasına Vakıfbank da dahil oldu. Emeklileri ikna etmek isteyen Vakıfbank toplamda 20 Bin TL ödeme yapmayı teklif ediyor. 

20 BİN TL'LİK KAMPANYA AÇIKLANDI!

Kamu bankalarının emeklilere yönelik emekli maaş promosyonlarında oldukça katı bir tutumu bulunuyor. Emekli maaş promosyonları için SGK ile 3 yıllık bir protokol yapılıyor. Tüm bankaların imzaladığı bu protokolde emekli maaş promosyonu ödemeleri için asgari tutarlar belirleniyor. Bu asgari tutarlar üzerinden kamu bankaları emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Özel bankalar daha yüksek tutarlar belirleyebiliyorlar ama kamu bankaları 1 TL dahi emekli maaş promosyonunu yükseltmiyorlar. Bunun yerine emeklileri ikna edebilmek için kamu bankaları farklı uygulamalara başvurabiliyorlar. Bunlardan birisi de ihtiyaç kredisi imkanı oluyor. 

Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Müşteriler Vakıfbank'ın emekli maaş müşterisi olmaları durumunda çok uygun bir faizle 15 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu kullanılan kredi 36 aya kadar vadeli olabiliyor. Emekli müşterilerin maaşlarından bu kredi taksitleri aydan aya kesiliyor. Acil nakit ihtiyaçlarının karşılanması için emekli müşterilere 15 Bin TL'lik bir destek verilmiş oluyor. 

PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Vakıfbank emekli müşterilere bir de maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu promosyonlar geri ödemesiz bir şekilde müşterilere ödeniyor. 3 yıllık sözleşme karşılığında emekli müşteriler Vakıfbank'tan maaş tutarlarına göre promosyon ödemesi alıyorlar. Vakıfbank'ın açıkladığı tarifeye göre emekli maaşı 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

TOPLAM 20 BİN TL YATIYOR!

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan müşteriler 15 Bin TL ihtiyaç kredisinin üzerine 5.000 TL de maaş promosyonu aldıklarında toplam ödeme 20 Bin TL oluyor. Bu para emeklilerin maaş hesaplarına kısa bir süre içerisinde yatabiliyor.