Vakıfbank'tan sıfır konut kredisi kampanyası! 1.5 milyon TL limiti var

Kredi çekerek ev satın almak isteyen kişilere yönelik olarak Vakıfbank Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyası başlatıldı. Vakıfbank güncel konut kredisi faiz oranları ve kredi hesaplama tablosu haberimizde!
Vakıfbank'tan sıfır konut kredisi kampanyası! 1.5 milyon TL limiti var

Vakıfbank'tan sıfır konut kredisi kampanyası! 1.5 milyon TL limiti var - Yükselen konut fiyatları nedeniyle vatandaşlar ev sahibi olmakta her geçen gün biraz daha zorlanırken kredi paketleri de öne çıkmıştı. Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak Vakıfbank sarı panjur konut kredisi paketinde başvuru ekranı açıldı. 

Sıfır konut almak isteyen kişilere yönelik olarak 120 ay vadeli olarak verilen kredi paketinde eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif ödeme seçenekleri de sunulacak. Kredi çekmek isteyen kişiler başvurularını tüm Vakıfbank şubeleri üzerinden yapabilecekler. 

VAKIFBANK'TAN SIFIR EV ALMAK İSTEYENLERE ÖZEL KONUT KREDİSİ! 

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan Vakıfbank tarafından yapılan duyuru ile sıfır ev almak isteyen kişilere yönelik olarak sıfır konut kredisi başvuru ekranı açıldı. Yeni konut alımları için geçerli olan kampanyaya özel Vakıfbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1,29 olarak açıklandı. 

Vakıfbank'tan sıfır konut kredisi kampanyası! 1.5 milyon TL limiti var

Düzenlenen kredi paketi başvuru şartları hakkında banka tarafından yapılan açıklamada "SarıPanjur Konut Kredisi faiz oranından; VakıfBank kredi kartı, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, Kredili Hayat Sigortası, Ek Hesap Sigortası, Konut Sigortası, DASK ve mobil/internet bankacılık hizmetlerine ilave olarak Can Yeleği Yıllık Hayat Sigortası, Cankurtaran Sağlık Sigortası, Güneşim Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Türkiye Sigorta Her Şeye Hazırım Ferdi Kaza Sigortası, VakıfBank Kazandıran Süper Tarife ürünlerinden en az iki tanesi tanımlanan müşterilerimiz yararlanacaktır.

Yıllık Maliyet oranına ilgili ürünler ve sigortalar dahil değildir. Sigorta ya da çapraz ürün türü ve maliyeti teminata göre değişiklik gösterebilir" ifadelerine yer verilerek detaylı bilgi bankanın şubeleri üzerinden verilecek. 120 ay vadeli kredi paketinde 1 milyon liraya kadar olan kredi paketlerinde faiz oranı yüzde 1,29 ve üzerindeki kredi taleplerinde ise yüzde 1,34 olarak uygulanacak.