Vakıfbank'tan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası! 60 Bin TL kredi bu taksitle verilmeye başlandı!

İhtiyaç kredisi kampanyası ile ses getiren Vakıfbank 60 Bin TL'lik kampanya duyurusu yaptı. Vakıfbank'a başvuru yapanlara 60 Bin TL ihtiyaç kredisi kullandırılmaya başlandı. Banka buna dair maliyet tablosunu yayınladı.
Vakıfbank'tan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası! 60 Bin TL kredi bu taksitle verilmeye başlandı!

Türkiye'de ekonomik gelişmeler vatandaşların finansal durumlarında bazı bozulmalara neden oluyor. Bundan dolayı da nakit ihtiyacı hisseden vatandaşların sayısında her geçen gün artış meydana geliyor. Nakit sorunlarını aşmaya çalışanlar ise bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanmak istiyorlar. Ancak son dönemlerde yükselen kredi maliyetlerinden dolayı ihtiyaç kredisi kullanmak da çok da cazip olamıyor. Kamu bankaları ise tam bu noktada vatandaşlar için kurtarıcı oluyor. Vakıfbank yeni bir duyuru yayınlayarak ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI DUYURUSU

Kamu bankaları misyonları gereği sıkıntılı dönemlerde devreye girerek vatandaşların finansal sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda Vakıfbank da bir duyuru yayınlayarak ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. İhtiyaç kredisi kullanmak için Vakıfbank'a başvuru yapacak olanlar çok önemli maliyet avantajlarının yanında ek fırsatlardan da yararlanabiliyorlar. Kredi maliyet tablosunu da açıklayan Vakıfbank ihtiyaç kredilerine hızlı bir şekilde onaylamaya başladı.

ESNEK ÖDEME İMKANLARI YENİLENDİ!

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere yönelik sağladığı imkanlar güncellendi. Banka esnek ödeme imkanlarını da müşterilere sağlıyordu. Ancak bunlarda bazı yeniliklere gidildi. Buna göre müşteriler ayda eşit taksitli, iki ayda bir eşit taksitli ve 3 ayda bir eşit taksitli ödeme planlarından birisini tercih edebiliyorlar. Böylelikle müşteriler bütçelerine en uygun gelecek ödeme planını seçerek ihtiyaç kredilerini çekebiliyorlar.

İSTEYENLER 3 AY ÖDEME YAPMAYACAK

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının bir özelliği de isteyen müşterilerin ilk 3 ay boyunca herhangi bir şekilde ödeme yapmaması oldu. Müşteriler ihtiyaç kredisi çektiklerinde 3 ay ödemesiz dönem imkanı elde edebilecekler. 3 aylık ödemesiz dönemde herhangi bir ödeme yapılmayacak. 3 aylık dönem sona erdiğinde ise kredi taksit ödemeleri başlayacak. Kullanılan 3 aylık ödemesiz dönem de toplam vade süresinden düşülerek ona göre kredi maliyet hesaplaması yapılacak. 

60 BİN TL'LİK KAMPANYA AÇIKLANDI!

Vakıfbank'tan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası! 60 Bin TL kredi bu taksitle verilmeye başlandı!

Vakıfbank tarafından 60 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası için maliyet tablosu yayınlandı. Buna göre BDDK'nın kuralları gereği 60 Bin TL ihtiyaç kredisi en fazla 24 ay vadeli olarak kullandırılabiliyor. 24 ay vadeli 60 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere Vakıfbank aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi uyguluyor. Bu kullanılan kredinin aylık taksiti 3.313 TL, toplam kredi maliyeti 79.517 TL olarak hesaplanıyor.