Yarından itibaren geçerli olacak! Yeni zam resmen açıklandı fiyatı 34 TL artacak

Yeni zam haberi son dakika açıklandı. 81 ilde yarından itibaren geçerli olacak yeni zam duyuruldu fiyatı 34 TL birden artacak...
Yarından itibaren geçerli olacak! Yeni zam resmen açıklandı fiyatı 34 TL artacak

Yarından itibaren geçerli olacak! Yeni zam resmen açıklandı fiyatı 34 TL artacak - Vatandaşlar artık açıklanan zam haberlerini takip etmekte zorlanırken yeni zam haberi son dakika açıklandı. Son dakika açıklaması ile duyurulan zam 81 ilde bu gece yarısı itibari ile geçerli olacak, gece yarısından sonra almaya giden 34 TL fazla para ödeyecek...

AKARYAKITA SON DAKİKA ZAM HABERİ! BENZİNE ZAM VAR MI, NE ZAMAN, KAÇ TL GELECEK?

Piyasalarda yaşanan dalgalanmadan en çok etkilenen ürünlerin başında yer alan akaryakıt fiyatları için son dakika zam haberi açıklandı. Yapılan açıklama ile akaryakıta yeni zam bu sefer benzin için duyuruldu. İsrail ile İran arasında peş peşe yapılan açıklamalar piyasalarda gerginlik yaratmaya devam ederken brent petrol fiyatında da yükselişe neden olmuştu. Brent petrolde yaşanan yükseliş vatandaşın bütçesinde delik açan akaryakıt zammı olarak iç piyasaya yansıdı.

brent-petrol.jpg

Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklamada benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre başına 85 kuruş zam geleceği açıklandı. Böylelikle benzin almak için gece yarısından sonra akaryakıt istasyonlarına gidecek kişilerin bir depoda 34 TL fazla ödeme yapmaları gerekecek.

Şu anda geçerli olan fiyatlara göre benzin İstanbul'da 43,71 TL, Ankara'da 44,12 TL ve İzmir'de ise 44,56 TL'den satılıyor. Motorinin litresi ise Ankara'da 44,30 TL, İzmir'de 44,81 TL ve İstanbul'da ise 43,84 TL'den satılmaya devam ediyor.

Genel Yayın Yönetmeni