Yeni yıla girerken emeklilerin cebi para dolacak! 5 bankadan promosyon sürprizi geldi!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında yılın son fırsatları emeklilere duyuruldu. Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanmak için tüm emeklilere çağrıda bulundular.
Yeni yıla girerken emeklilerin cebi para dolacak! 5 bankadan promosyon sürprizi geldi!

Türkiye'de emekliler ekonomik olarak çok sıkıntılı geçen bir yılı tamamlamak üzereler. Emekliler zorlu geçen yıl içerisinde ekonomik olarak büyük tahribatlarla karşılaştılar. Bu tahribatların giderilmesi için ise gözler hükümete çevrilerek yılbaşı zamları beklenmeye başlandı. Ancak emeklilere yılbaşı zammından önce iyi haber bankalardan geldi. 

BANKALAR YILIN SON FIRSATI DİYEREK DUYURDULAR

Emeklilere nakit destekleri sağlayan bankalar emekli maaş promosyonları için yılın son fırsatlarını duyurdular. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen emeklilere karşılıksız nakit ödemeler yapılacak. Yıl bitmeden başvuru yapan emekli müşteriler bu nakit destek imkanından yararlanabilecekler. Yıl sona erdiğinde ise kampanyalar da sonlanmış olacak. 

2023 KAMPANYALARI DAHA İYİ OLUR MU?

Emekli maaş promosyonlarında 2023 yılı kampanyalarının daha iyi olabileceği beklentisi var. Ancak Ekim ve Eylül aylarında bazı bankaların emekli maaş promosyonu ödemeleri 10 Bin TL sınırına dayanmıştı. Üstelik 2.500 TL'den fazla emekli maaşı alan emekliler bu imkanlardan yararlanabiliyordular. Şimdi ise hem maaş baremi yükseltildi hem de emekli maaş promosyonu ödemelerinde düşüş yapıldı. 2023 yılı kampanyalarına dair de şu anda açıklanmış bir veri bulunmuyor. Bankalar emekli maaş promosyonlarını düşürme veya yükseltme imkanına sahipler. kararın ne olacağına dair de herhangi bir garanti bulunmuyor. 

BU HAFTA BAŞVURU YAPANLARA 7  BİN TL ÖDEYECEKLER!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarını açıklayan ve bunu yıl sonu sürprizi olarak duyuran Yapı Kredi Bankası, Akbank ve TEB tarafından müşterilere 7 Bin TL'ye kadar karşılıksız ödeme yapılıyor. Yıl sona ermeden başvuru yaparak kampanyaya dahil olan emekliler bu ödemeleri alabilecekler. 1 Ocak tarihinden itibaren ise bambaşka koşulları olan emekli maaş promosyonu kampanyalarının duyurusu yapılacak. Yeni yıla 7 Bin TL'ye kadar nakit avantajı ile girmek isteyen emeklilerin bu hafta işlemlerini yapmaları gerekiyor. 

7.500 TL SÜRPRİZİ!

Yıl sonunda emeklilere maaş promosyonu olarak en yüksek ödemeyi yapan bankalar belli oldu. Buna göre maaşlarını ING Bank'a veya İş Bankası'na taşıyan emekliler 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilecekler. Bankacılık piyasasında şu anda daha yüksek promosyon ödemesi yapan başka bir banka da bulunmuyor. Bu bankalarla çalışan emekliler avantajlı çıkıyorlar.