Yılbaşı alışverişinizi QNB Finansbank ödüyor! 500 TL hediye kampanyası başladı!

Bırakın yılbaşı alışverişinizi QNB Finansbank karşılasın! Siz sadece kaskonuzu QNB Finansbank’tan yaptırın anında 500 TL kazanın.
Yılbaşı alışverişinizi QNB Finansbank ödüyor! 500 TL hediye kampanyası başladı!

Bankacılık sektörünün kampanyalarına hız verdiği şu günlerde bir kampanya da QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, 500 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki dağıtmaya başladı.

Bankaların kampanyalarına hız verdiği yeni yıl öncesinde pek çok banka yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanyalarını artırmayı bu hafta da sürdürdü. Yeni banka müşterilerinden potansiyel banka müşterilerine kadar pek çok yelpazede kampanyalar düzenlemeye başlamış olan bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken QNB Finansbank, bu kez kendi banka müşterileri için bir kampanya gerçekleştireceğini duyurdu.

Emeklilerden özel sektör çalışanlarına kadar her sektöre ayrıcalıklı hizmet verebilmek adına sık sık kampanyalar düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, bu kez kasko alacak olan bank müşterilerine seslendi. Kasko alacak olan banka müşterilerine alışveriş çeki hediye edeceğini duyuran QNB Finansbank, yeni kampanyasına katılım şartlarına ilişkin açıklamalar gerçekleştirdi. Öte yandan QNB Finansbank’ın yeni kampanyasının 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.

QNB FİNANSBANK’TAN ALIŞVERİŞ ÇEKİ KAMPANYASI

Banka müşterileri için Hepsiburada isimli alışveriş sitesi ile iş birliğine gitmiş olan QNB Finansbank, 31 Aralık 2022 tarihine kadar kasko sigortası alan her müşterisine 500 TL’lik alışveriş çeki hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılımı sınırlandıran QNB Finansbank, kampanyadan yalnızca ilk 1.500 kişinin yararlanabileceğini belirtti. Öte yandan QNB Finansbank’ın kampanyasına katılım için yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“QNB Mobil’den kasko sigortası alan müşterilerimize özel Hepsiburada’da geçerli 500 TL değerinde hediye çeki! 26 Ekim-31 Aralık 2022 tarihleri arasında acentesi olduğumuz Sompo Sigorta’nın kasko sigortasını alarak, 500 TL değerinde hediye çeki kazanabilirsiniz. Aracınızı kasko ile koruma altına almak için hemen QNB Mobil’e girin, bu fırsatı kaçırmayın!”

QNB FİNANSBANK’IN KAMPANYA ŞARTLARI BELLİ

Kasko sigortası satın alımını tamamlayan müşterilerine, satın alım işlemini takip eden 1 hafta içerisinde bildirim ile haber verecek ve kazanılan hediye çeki kodlarını QNB Finansbank mobil uygulaması içerisindeki “Kampanyalar” sekmesinden tanımlayacak olan QNB Finansbank, kampanyaya dair birtakım şartlar da belirledi. Kampanyanın yalnızca Sompo Sigorta kasko sigortası ürünü için geçerli olduğunu bildiren QNB Finansbank, kampanyadan bireysel müşterilerin yararlanabileceğini açıkladı.

QNB Finansbank mobil uygulaması haricindeki kanallardan alınacak olan kasko sigortalarının kampanyadan yararlanamayacağını vurgulayan QNB Finansbank, kampanyanın yalnızca yeni poliçe alımında geçerli olacağının altını çizdi. Kampanya kapsamında alınan hediye çeklerinin geçerlilik sürecini 16 Eylül 2023 olarak açıklayan QNB Finansbank, çeklerin altın ve ziynet ürünleri hariç tüm ürünlerde geçerli olduğunu duyurdu.