Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar BEDAVA alışveriş yapacaklar! Son gün 31 Aralık 2024

Cebinde, cüzdanında Bankkart'ı olanlara iyi haber geldi. Bu işlemi yapanlar 31 Aralık 2024 tarihine kadar bedava alışveriş yapabilecekler...
Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar BEDAVA alışveriş yapacaklar! Son gün 31 Aralık 2024

Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar BEDAVA alışveriş yapacaklar! Son gün 31 Aralık 2024 - Bankalar arasında yaşanan rekabet her geçen gün biraz daha artarken oluşan bu rekabet ortamı vatandaşa yaradı. Bankaların Mayıs ayı kampanyası ile bankamatik ve kredi kartı kullanan kişilere çeşitli fırsatlar sunulurken bu fırsatlarda birini de Ziraat Bankası duyurdu.

Ziraat Bankası bankkart sahiplerine yönelik olarak binlerce liralık bankkart lira dağıtırken Bankkart Lira ile Öde özellği sayesinde kazanılan puanlar ile sonradan bedava alışveriş yapma imkanı sunuldu. 31 Aralık 2024 tarihine kadar Ziraat Bankası bankkartı olan kişiler düzenlenen kampanyalardan yararlanarak biriktirmiş oldukları bankkart liraları kullanarak sonraki alışverişlerini tamamen ücretsiz olarak yapabilecekler.

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRALAR İLE BEDAVA ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR?

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası kampanya koşullarını şu şekilde açıkladı:

Kampanyadan sadece bireysel bankkart kartı olan kişiler yararlanabilecekler.

Bireysel kredi kartı ve bankamatik kartı üzerinden kazanılan puanlar kullanılabilecek.

Kazanılan puanlar ile harcama yapmak için Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube aracılığıyla "Bankkart Lira İle Öde" menüsü üzerinden ya da listede yer alan Bankart Lira İle Öde seçeneği çıkan tüm alışverişlerde bu butonuna basılarak kullanılabilecek.

bankkart-lira.jpg

Dönem içinde hesap kesim tarihi gelmeden yapılan alışverişler bankkart lira kullanılarak ödenebilecek.

Peşin alışverişler hemen alışveriş yapılır yapılmaz, taksitli alışverişler ise taksitleri dönem içi harcamaya girdikten sonra bankkart lira kullanılarak ödenebilecek.

Genel Yayın Yönetmeni