Ziraat Bankası kartı olanlara büyük destek: 125 TL tanımlanacak! Son gün 30 Eylül

Ziraat Bankası müşterilerine yeni kampanya müjdesi duyuruldu. Bu kampanya kapsamında müşterilere Petrol Ofisi’nde 125 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Peki kampanya şartları nedir? İşte detaylar…
Ziraat Bankası kartı olanlara büyük destek: 125 TL tanımlanacak! Son gün 30 Eylül

Ekonomik dalgalanmalar nedeniyle harcamalarında tasarruf sağlamak isteyenler için Ziraat Bankası’ndan dikkat çeken bir kampanya açıklaması geldi. Araç sahiplerine yönelik söz konusu kampanya ile akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde 125 TL Bankkart Lira kazanma şansı bulunuyor. Ziraat Bankası ve Petrol Ofisi işbirliğinde gerçekleştirilen kampanyadan kazanmak isteyen vatandaşların şartları karşılaması gerekiyor. Peki kampanya şartları neler?

Akaryakıt ve otogaz fiyatlarına son dönemde yansıyan zamlar sonrası ortaya çıkan fiyat seviyeleri, araç sahiplerini bu alandaki alışverişlerde zor durumda bıraktı. Bununla birlikte yakıt alışverişlerinden tasarruf elde etmeyi sağlayan kampanya fırsatı da Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası kampanyası dahilinde, 30 Eylül 2023’e kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından Bankkart POS üzerinden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri 4. alışverişe 125 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. İşte detaylar…

125 TL BANKKART LİRA HEDİYESİ

ziraat2-768x470.jpg

Ziraat Bankası’nın sunduğu kampanyada, 16 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından, farklı günlerde ve tek seferde Bankkart POS cihazı üzerinden yapılan 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Kampanyaya katılmak isteyenler Bankkart Mobil, İnternet Bankacılığı ve SMS yoluyla katılım sağlayabilir.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Müşteri bazlı olan kampanyaya bir müşteri en fazla 1 kez katılabilir ve müşteri kampanyada en fazla 125 TL Bankkart Lira kazanç sağlayabilir. Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, işlemlerini Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında, Bankkart POS üzerinden yapması gerekiyor. Aynı gün içerisindeki 500 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinin yalnızca ilki kampanyaya dahil edilir.

KAMPANYADA TARİH DETAYLARI

Kampanyadan kazanılan Bankkart Lira hediyeleri, 10 Ekim 2023 tarihinde karta yüklenir ve kullanılmayan Bankkart Lira hediyeleri 25 Kasım 2023 tarihinde geri alınır. Bu tarihler arasında hediye Bankkart Lira’lar, Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve otogaz harcamalarında kullanılabilir.