Ziraat Bankası müşterilerinin son 4 günü kaldı! 4757’ye SMS atın

Ziraat Bankası yaptığı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre belirtilen şartları taşıyanlara 1.500 TL hediye verilecek. Banka müşterilerinin kampanyadan yararlanması için sadece 4 günü kaldı.
Ziraat Bankası müşterilerinin son 4 günü kaldı! 4757’ye SMS atın

Banka yaptığı duyurusunda Gürgençler mağazasından yapılacak 15 bin TL ve üzeri Mac ya da iPad alışverişleri için 1.500 TL Bankkart Lira verileceğini duyurdu. Kampanyanın 19 Temmuz tarihinde başlayacağı ve 15 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Katılım sağlamak isteyenler için katılımların Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ya da 4757’ye SMS atarak yapılabileceği belirtildi.

KAMPANYA KOŞULLARI SIRALANDI

Kampanya koşullarını öğrenmek isteyenler için koşul detayları şu şekilde sıralandı:

  • “Bankkart'ınız ile Gürgençler mağazalarından yapacağınız 15.000 TL ve üzeri Mac veya iPad alışverişlerinize 1.500 TL Bankkart Lira verilecektir.
  • Kampanya 19 Temmuz 2024-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya GURGENCLER yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekmektedir.
  • Kampanya yalnızca Gürgençler fiziki mağazalarından Bankkart POS'undan yapılacak işlemlerde geçerlidir. Gurgencler.com.tr adresinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek, 5 Eylül 2024 tarihine kadar yalnızca Gürgençler fiziki mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 6 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır”

ekran-goruntusu-2024-08-06-180227.png

SADECE FİZİKİ MAĞAZALARDA GEÇERLİ

Ziraat Bankası kampanya kapsamında kazanılan 1.500 TL’lik Bankkart TL’nin sadece Gürgençler fiziki mağazalarında geçerli olacağı belirtildi. Resmi site üzerinden yapılacak alışverişlerin kampanya kapsamında olmayacağının da altı çizildi.

Kampanyanın farklı kampanyalarla birleştirilemeyeceği ifade edilirken, kampanyanın müşteri bazında olacağı ve bir kişinin sadece bir defa 1.500 TL kazanabileceği belirtildi. Detayları öğrenmek için Ziraat Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bankkart, bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşterilerinin Bankkart’ın kredi kartı / banka kartı özelliği ile yapılacak işlemlerin de kampanya dahilinde olacağı belirtildi.