Ziraat Bankası'ndan fırsat! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 3 bin 312 TL taksitle yararlanın

Ziraat Bankası, tüketici kredisi fırsatı ile müşterilerine avantajlı fırsatlar sunuyor. Ekonomik sorun yaşayan vatandaş, tüketici kredisi fırsatı ile rahat imkanlardan faydalanabiliyor.
Ziraat Bankası'ndan fırsat! 50 bin TL'ye kadar nakit avantajından 3 bin 312 TL taksitle yararlanın

Bankalar, çeşitli kredi kampanyaları yaparak vatandaşlara birbirinden farklı avantajlar sunuyor. Ziraat Bankası, tüketici kredisi fırsatı ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Enflasyondaki artış, vatandaşı oldukça zorluyor. Vatandaşın nakit ihtiyacı günden güne artıyor. Bankalar ise kredi kampanyalarında yenilikler yapıyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfasından duyurulan tüketici kredisi vatandaşların ilgi odağı oldu. Tüketici Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyebilirsiniz ve ödeme planını oluşturabilirsiniz.

50 BİN LİRAYA KADAR 36 AY VADELİ KREDİ VERECEĞİNİ AÇIKLADI

Ziraat Bankası, sunduğu ihtiyaç kredisi ile birçok kişinin dikkatini çekti. Ziraat Bankası, 50 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken vade, taksit, faiz gibi seçenekler hakkında da bilgi verildi.

haber-ankara-1280720-2024-06-24t170152-190.jpg

Ziraat Bankası tarafından 50 bin lira tutarında verilen tüketici kredisinin 36 ay vade ile yüzde 4,54 faiz oranıyla aylık 3 bin 312 lira 37 kuruş taksitle verileceği belirtildi. Bu kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 100.0866 olarak bildirildi.

Ayrıntılı bilgi için Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfasını ziyaret edebilir ya da şubelerine giderek konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.