1 Mayıs İşçi Bayramı'na İlişkin Bakan Soylu'dan Açıklama Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına ilişkin açıklama yaparak valilikler ile görüşülerek gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.
1 Mayıs İşçi Bayramı'na İlişkin Bakan Soylu'dan Açıklama Geldi

Gebze'de Bayramınız Kemerli Olsun sloganı ile gerçekleştirilen denetime katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin de açıklamalar yaptı. Denetim, trafikte emniyet kemerinin kullanımının yaygınlaştırılması, araçta emniyet kemeri kullanımının önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylui 1 Mayıs İşçi Bayramı'na ilişkin açıklamalar yaptığı konuşmasında, bayram kapsamında yapılacak programlar için tüm sendikalar ile günler öncesinden görüşüldüğünü, valilikler tarafından gerekli tedbirlerin alındığını söyleyerek 1 Mayıs İşçi Bayramı için temennilerinin huzur ve güven içerisinde, bayram tadında geçmesi olduğunu dile getirdi.

HEM KUTLAMA HEM GÖSTERİLER YAPILACAK
1 Mayıs İşçi Bayramı programlarına değinen Soylu: "Taksim Meydanı'nda sendikalarımız - onlara da söyledik - saat dilimlendirmeleri de gerçekleştirildi, geçen yıllarda olduğu gibi gidecekler, çelenklerini koyacaklar. Aynı zamanda çeşitli sendikalarımızın çeşitli alanlarda hem kutlamaları hem gösterileri var. Bunların da valiliklerimiz tarafından her bir izni verildi.

Şu anda İstanbul'da Maltepe Meydanı, Ankara'da Tandoğan Meydanı, Kocaeli'de Gebze ve İzmit... Yani Türkiye'nin her tarafında, günler öncesinden sendikalarımıza çok güzel değerlendirme yapılarak, bayram şeklinde geçeceğine olan inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

İşçilerin bayramını tebrik eden Süleyman Soylu, nice 1 Mayıslara huzur, birlik ve kardeşlik içinde emek ve hak ile ulaşılacağına olan inançlarının tam olduğunu, herkesin çalışıp emeğiyle çocuklarını büyüten anne babaların evladı olduğunu söyleyerek bu bayramın herkesin bayramı olduğunu vurguladı.

Emlak365.com