1 Milyonluk soru açıldı Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından kaç para ödül kazandı?

Kim Milyoner olmak ister yarışmasında dün gece beklenen tarihi an ile 1 milyonluk soru bir kere daha açıldı. Batu Alıcı milyonluk soruya yanıt verdi mi, 1 milyonluk soru neydi, doğru bildi mi kaç TL ödül kazandı soruları yanıt buldu.
1 Milyonluk soru açıldı Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından kaç para ödül kazandı?

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmaları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün tarihi anlarından birini daha yaşadı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir kere daha 1 milyonluk soru açıldı. Genç yarışması Batu Alıcı tarafından açılan soru tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi. 

Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan yarışma programında tüm Türkiye bir kere daha milyonluk soru heyecanı yaşadı. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi olan Batu Alıcı son programda 11. soruya da doğru yanıt vererek 1 milyonluk soruyu görme hakkı kazanmıştı. Milyonluk soru heyecanı dün geceye damga vurdu. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BATU ALICI 1 MİLYONLUK SORU NEYDİ?

Dün akşam milyonları ekrana kilitleyen yarışmada milyonluk soru bir kere daha açıldı. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi olan Batu Alıcı'ya milyonluk soru şu şekilde soruldu:

SORU: Hangisi "Dede Korkut Hikâyeleri"ndeki karakterlerden biri değildir?'

A: Bala Hatun

B: Banu Çiçek

C: Bamsı Beyrek

D: Bayındır Han

BATU ALICI MİLYONLUK SORUYA YANIT VERDİ Mİ, KAÇ TL KAZANDI?

Soru hakkında hiçbir bilgisi olmadığını belirten Batu Alıcı uzun süre düşündükten sonra soruya yanıt vermeme kararı aldı ve yarışmadan çekildi. Sorunun doğru yanıtı Bala Hatun olacaktı. Bu yanıtı bilemediği için 1 milyon TL ödül kazanma fırsatını kaçıran Alıcı yarışmadan çekilerek 400 bin liralık para ödülü kazanmış oldu.