100 Milyonluk Mirası Başkasının Eline Geçen Haydar Dümen'in Kayıp Çocukları Ortaya Çıktı!

92 yaşında hayatını kaybeden Haydar Dümen'in emlak mirasının ardından kayıp çocukları olduğu ortaya çıktı. Dümen'in kızı, Gül Dümen hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.
100 Milyonluk Mirası Başkasının Eline Geçen Haydar Dümen'in Kayıp Çocukları Ortaya Çıktı!

Yaklaşık bir hafta önce koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yazar ve psikiyatr Haydar Dümen, ölümünden çok geride bıraktığı mirasıyla gündeme geldi.

92 yaşında vefat eden Haydar Dümen'in 100 milyon liralık kayıp mirası günlerdir konuşuluyor. Dümen'in ölmeden önce satması için tüm mülklerini emlakçısına devrettiği ve emlakçısının da hayatını kaybetmesi nedeniyle mirasın emlakçının çocuklarına kaldığı öğrenilmişti.

HAYDAR DÜMEN'İN 3 ÇOCUĞU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Dümen'in eşi gül Dümen, kayıp miras için hukuk yoluna başvuracağını ifade etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından şimdiye kadar çocuğu olduğuna dair herhangi bir bilgi duymadığımız Haydar Dümen'in 3 çocuğu ve 2 torun olduğu ortaya çıktı.

1954 yılında Emine Refahat Toksöz ile evlenen Haydar Dümen'in bu evliliğinden bir kız bir erkek çocuğu olduğu; daha sonra da Dümen'in Melike Karakurt ile olan evliliğinden bir erkek çocuğunun daha olduğu öğrenildi.

100 Milyonluk Mirası Başkasının Eline Geçen Haydar Dümen'in Kayıp Çocukları Ortaya Çıktı!

'' EŞİ BABAMLA GÖRÜŞTÜRMEDİ ''

Haydar Dümen, üçüncü evliliğini şu anki eşi olan Gül Dümen ile yaptı. Dümen'in daha yeni ortaya çıkan 62 yaşındaki kızı Gaye Dümen, ölen babasının eşi Gül Dümen'in babasıyla görüşmesine izin vermediğini, iki yıldır babasını görmek için yalvardığını ancak Gül Dümen'in kendisini kovdurduğunu iddia etti.

Gül Dümen'in yanındaki adamlarını tembihleyerek babası ile görüşmesine müsaade etmediğini dile getiren Gaye Dümen, babasının cenazesine katılmamaları için vefat haberini herkesten sonra öğrendiklerini söyledi.