10.000 TL Maaşla THY'de Kabin Memur Olmak İsteyenlere Müjde

THY 10.000 TL maaşla kabin memuru alımı yapacağını ilan etmişti. 1000 personel alımı yapacak olan THY'nin personel alım ilanında firmadan son dakika duyurusu geldi.
10.000 TL Maaşla THY'de Kabin Memur Olmak İsteyenlere Müjde

Türk Hava Yolları (THY) geçtiğimiz günlerde yayımladığı bir duyuru ile kabin memuru sınıfında 1000 personel alımı olacağını ilan etmiş ve kurumun resmi sitesinden personel alımlarının hangi şartlarla yapılacağını açıklamıştı.

THY PERSONEL ALIM İLANINDA BAŞVURU SÜRECİ UZATILDI

THY personel alım ilanı için çok sayıda başvuru toplanırken gösterilen yoğun ilgi nedeniyle, personel alımlarına ilişkin son dakika kararı verildi. Firmadan gelen son dakika açıklamasında THY'nin personel alım ilanında başvuru sürecinin uzatılacağı ilan edildi.

Lise Mezunları Başvuru Yapabilir

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay kurumun personel alım ilanına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. İlana kimlerin başvuru yapabileceği hakkında konuşan Çay "Bu işe alacağımız arkadaşlarımızla alakalı standartlara 'kariyer.thy.com' internet adresinden ulaşabiliyor. Lise mezunu ve üstü arkadaşlarımız başvurabilir. Tabii ki belli standartlarda İngilizce bilgisi arıyoruz. O bakımdan İngilizce sınavlarından da geçmeleri gerekiyor." bilgilerini verdi.

10.000 TL Maaş

THY kabin personellerinin ne kadar maaş alacaklarına ilişkin de bilgi veren THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay eğitim sonrası işe alımın tamamlanacağını ilan etti.

İşe başlayan personellere ödenece ücret ile ilgili ise "Süreçleri ve eğitimi tamamlayan arkadaşlarımız kısa zamanda uçuşa başlayacaklar. İşe başladıklarında aylık 10 bin TL'nin üzerinde ücret almış olacaklar. Bu kapsamda kadın arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz." açıklaması yapıldı.

Başvuru Süreci 3 Gün Daha Uzatıldı

THY personel alım ilanı için başvuru işlemleri Cuma günü sona erecekti ancak kurum başvuruların uzatıldığını ve adayların başvurularını pazartesi gününe kadar yapabileceklerini ilan etti.