11 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de 10'uncu önlüğün sahibi kim oldu? Ana kadroya giren son yarışmacı kim?

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam ana kadroya giren 10’uncu ismi belirledi. İşte heyecan dolu iki etabın ardından ana kadroya giren 10’uncu isme ilişkin ayrıntılar…
11 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de 10'uncu önlüğün sahibi kim oldu? Ana kadroya giren son yarışmacı kim?

Bu sene 1 Temmuz tarihinde başlamış olduğu yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan ve toplamda 5’inci sezonu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, yayınlandığı her sezonda olduğu gibi bu sezonda da izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başarıyor.

1 Temmuz tarihinde başlamış olduğu yayın hayatı kapsamında birinci ve ikinci eleme etaplarını tamamlayarak 16’şar kişilik 3 ekibin oluşmasını sağlayan jüri üyeleri, her bir gruptan 6’şar kişi seçerek ana kadroyu oluşturmak için harekete geçti.

Geçtiğimiz haftadan bu yana final elemeleri ile ekranlara gelen ve ana kadroya girmek için ecel terleri döken yarışmacı adaylarının rekabetini izleyici ile buluşturan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yine yeni bölümü ile ekranlarda boy gösterdi.

Geçtiğimiz hafta yarışan 16 kişiden 6’sını ve bu haftanın başı itibari ile yarışmaya başlayan 16 kişiden 3’ünü ana kadroya seçen jüri üyeleri, dün akşam 10’uncu ana yarışmacıyı belirlemek üzere harekete geçti. Yarışmacı adaylarının önce birinci etapta çarpışmalarını isteyen jüri üyeleri, birinci etabın en iyilerini yaratıcılık etabında bir kez daha görmek istedi ve gecenin sonunda en yaratıcı tabağı hazırlayan isme isim yazılı 10’uncu önlü takdim etti.

TART TATIN YAPTILAR!

11 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'de 10'uncu önlüğün sahibi kim oldu? Ana kadroya giren son yarışmacı kim?

10’uncu önlüğü almak üzere tezgahlarının başlarına geçen yarışmacı adaylarından, ilk etap için tart tain yapmaları istendi. Ecel terleri döken yarışmacı adayları, en iyi tatlıyı yapabilmek adına birbirleri ile bir yarışın içerisine girdi.

YARATICILIK ETABINA KALANLAR BELLİ OLDU!

Birinci etapta en iyi tatlıyı yaparak yaratıcılık etabına kalan isimler Yağız, Ege, Burak, Ayşegül, Vural ve Erkan oldu. Jüri üyeleri 6 yarışmacıdan “kıyma” ana malzemeli bir yaratıcılık tabağı hazırlamalarını istedi.

GECENİN KAZANANI BELLİ OLDU!

Kıyma kullanarak en yaratıcı tabağı hazırlamaya çalışan yarışmacı adayları, tabaklarını jüri üyelerine tattırdı. Ege ve Yağız’ın son ikiye kaldığı gecenin kazananı, Yağız oldu.