12 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? 11'inci şef önlüğünün sahibi kim oldu?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ana kadroya giren 11’inci ismin belirlendiği yeni bölümde, yarışmacı adayları kıyasıya rekabet etti. İşte ayrıntılar…
12 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? 11'inci şef önlüğünün sahibi kim oldu?

Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer olan ve tam 7 yıl sonra tekrar izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, 2018 yılından bu yana TV kanallarının en sevilen yarışma programlarından birisi olmayı başardı.

İlk olarak 2011 yılında Show TV kanalında yayınlanan ve düşük reyting sebebi ile bir sezon sonunda ekranlara veda eden MasterChef Türkiye yarışmasının aynı sebeplerden ötürü TV8’de de erken final yapıp yapmayacağı merak edilirken, yarışmanın bir anda reytingleri alt üst etmesi herkesi şaşkına çevirdi. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin jüriliğinde ekranlara gelen fenomen yarışma programı, 2018 yılından bu yana Türk izleyicisinin gönlünü resmen kazandı.

Bu sene 1 Temmuz tarihinde başlamış olan MasterChef Türkiye’nin 5’inci sezonu, ana yarışmacı kadrosunun belirlenmesi için son eleme etabını düzenlemeye devam ediyor. Toplamda 18 yarışmacının dahil olacağı ana kadroya girmek isteyen yarışmacı adayları, final turunda tüm hünerlerini sergilemeye devam ediyorlar.

Dün yine yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, ana yarışmacı kadrosuna giren 11’inci ismi belirledi. Yarışmacı adaylarının kazanma hırsları ise görülmeye değerdi.

SU BÖREĞİ YAPTILAR!

12 Ağustos 2022 MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? 11'inci şef önlüğünün sahibi kim oldu?

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni yayınlanan bölümünde kıyasıya bir rekabet yaşandı. İlk eleme etabı için yarışmacı adaylarından su böreği yapmalarını isteyen jüri üyeleri, sürenin bitmesinin ardından tabakları değerlendirmeye başladılar.

YARATICILIK ETABI HEYECAN YARATTI!

En iyi su böreklerini yaparak yaratıcılık etabına kalmayı başaran Burak, Erkan, Ayşegül, İbrahim, Vural ve Kaan en iyi tabağı hazırlayabilmek için birbirleri ile yarıştılar. Sürenin bitmesi ile birlikte hazırlanan tabakları tek tek tadan jüri üyeleri, en yaratıcı tabağı seçerek MasterChef Türkiye’nin 11’inci ana yarışmacısını duyurdu.

11’İNCİ YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Yaratıcılık etabında hazırladığı tabak ile jüri üyelerini mest eden isim Burak oldu. Burak, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmeyi başaran 11’inci yarışmacı oldu.