15 Ağustos Pazartesi başlıyor! Tarım Kredi Marketler resmen duyurdu, indirimli ürünler belli oldu

Tarım Kredi Kooperatifleri resmi açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan indirim açıklaması sonrası tarih ve indirimli ürünler listesi hakkında beklenen duyurusunu gerçekleştirdi.
15 Ağustos Pazartesi başlıyor! Tarım Kredi Marketler resmen duyurdu, indirimli ürünler belli oldu

Gıda fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir açıklama yapmış ve Tarım Kredi Marketlere indirim talimatı vermişti. Tarım Kredi Marketlerin kar amacı ile kurulmadığını belirten Erdoğan maliyetine satış ile fiyatlara indirim yapılmasını istemişti. 

Verilen talimat sonrasında beklenen açıklama geldi. Tarım Kredi Marketlerde indirimli olarak satılacak olan ürünler belli oldu. Açıklama bizzat Tarım Kredi Kooperatifleri resmi sitesi üzerinden yapıldı. 

TARIM KREDİ MARKETLER İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ AÇIKLANDI! 

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile "Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçilecek" denilerek beklenen indirimin 15 Ağustos Pazartesi günü itibari ile başlayacağı duyuruldu. 

Yapılan açıklama ile indirimli ürünler şu şekilde sıralandı “Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Söz konusu ürünlerde indirimli fiyatlar Pazartesi günü itibari ile tüm Tarım Kredi Marketler mağazalarında geçerli olacak.