15 Temmuz Cumhurbaşkanı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Teyyip Erdoğan tarafından onaylanan kararlar yayımlandı.
15 Temmuz Cumhurbaşkanı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

15 Temmuz tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile birlikte görevden alma ve atamalar gerçekleştirildi. Bu kapsam dahilinde görevden alma ve atamalar kapsamında kimlerin görevden alındığı, yerine getirilen isimlerin kimler olduğu hakkında bilgilendirme yapıldı.

ATAMA KARARLARI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI!

Yapılan açıklamalara göre yayımlanmış olan Resmi Gazete kararları kapsamında görevden alma ve atamalar şu şekilde duyuruldu;

screenshot-49-001.png

Göç İdaresi Başkanlığı’na Mülkiye Başmüfettişi Atilla Toros, Başkan Yardımcılığına Beşiktaş Kaymakamı Önder bakan, Başkan Yardımcılığına Mülkiye Başmüfettişi Hüseyin Kök, Yabancılar Genel Müdürlüğüne Gözde Özkorul, Uluslararası koruma Genel Müdürlüğüne Bayram Yalınsu, Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğüne İstanbul Vali Yardımcısı Yaşar Aksanyar, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürlüğüne Ramazan Seçilmiş, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mustafa Fırat Taşolar atandı.

screenshot-50-001.png

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali ODABAŞI, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine İrfan İPŞİR, Ömer Abdullah Karagözoğlu, Murat Baştor ve Enver Memur atanmıştır.

screenshot-51-001.png

Uzun yıllar boyunca İçişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapan İsmail Çataklı’nın İçişleri Bakanlığı Vali – Mülkiye Başmüfettişi olarak ataması yapıldı. Ayrıca Mahmut Çuhadar da Vali – Mülkiye Başmüfettişi olarak atanmıştır.

screenshot-52.png

Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Ahmet Dinç, Seyfullah Yüce, Hüseyin Öztürk, Turgut Altundal, Mehmet Yaka, Mahmut Albayrak, Zekeriya Yılmaz ve Ömer Demirci’nin atamaları gerçekleştirildi.