17'inci sezonuna hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde, yaprak dökümü! Sevilen kadın oyuncular, dizi kadrosundan ayrıldı!

Tam 16 yıldır Kanal D ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda da ekranlarda olacak. Yıllardır reyting rekorlarında düşüş gözlenmeyen dizinin, yeni sezona iki kişi eksik başlayacağı haberi duyuruldu. İşte Arka Sokaklar dizisindeki son gelişmeler...
17'inci sezonuna hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde, yaprak dökümü! Sevilen kadın oyuncular, dizi kadrosundan ayrıldı!

Birçok yeni projenin, kadrolarında bulunan usta isimlere rağmen yeni projelerinde çok fazla seyredilmemelerinden ötürü reyting kurbanı olarak projelerine veda etmek zorunda kalmaları, Türk izleyicinin dizi tercihlerinin değiştiğinin en önemli göstergesi. Özellikle Netflix, Blu TV, Disney Plus, Exxen, Gain TV gibi dijital platformların günden güne gelişmesi ile birlikte tek platformda yüzlerce içeriğe ulaşmanın ayrıcalığını keşfeden izleyiciler, RTÜK engeline takılmadan doyasıya seyir keyfi yaşamayı ana akım medya içeriklerine tercih etmeye başladılar.

Günümüzde ana akım medyada yayınlanan dizi projelerinden ziyade çoğunluk ile dijital platformlarda yayınlanan içerikler izlenmeye başlanmış olsa da bazı diziler “eskimez” özellikleri ile televizyon ekranlarına damgalarını vurmaya devam ediyorlar. Bu dizilerin başında ise Kanal D ekranları aracılığı ile yıllardır izleyicilerin evlerine konuk olmayı başaran Arka Sokaklar dizisi.

Erler Film’in yapımcılığında Orhan Oğuz’un yönetmenliğinde tam 16 yıldır ekranlara gelmeyi başaran Arka Sokaklar dizisi, bir ara “final yapacak” iddialarının gündeme gelmesi ile hayranlarını üzmüştü. Ancak sonrasında iddiaların yalanlanması ve dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması, fenomen dizinin hala birçok kişi tarafından seyredildiğini kanıtladı.

Yıllar içerisinde birçok ünlü oyuncunun dahil olduğu bir kısmının ise kadrodan ayrıldığı Arka Sokaklar dizisi, önümüzdeki aylarda başlayacak olan 17’inci sezonu için hazırlıklara devam ederken diziden iki kötü haber geldi. Dizinin seviline iki kadın oyuncusunun, yeni sezonda kadroda olmayacağı duyuruldu.

İLK AYRILIK DUYURULDU!

Arka Sokaklar dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ve dizide Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü’nün, yeni sezonda dizide rol almayacağı duyuruldu.

İKİNCİ AYRILIK ŞAŞKINLIK YARATTI!

17'inci sezonuna hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde, yaprak dökümü! Sevilen kadın oyuncular, dizi kadrosundan ayrıldı!

Henüz Ela Yörüklü’nün vedasını sindiremeyen izleyiciye, ikinci bir ayrılık haberi daha verildi. Yapılan açıklamalara göre Aslı karakterine hayat veren Deniz Çatalbaş’ın da yeni sezonda olmayacağı bildirildi.

OYUNCULARDAN AÇIKLAMA GELMEDİ!

Diziden ayrıldıkları kesinleşen Yörüklü ve Çatalbaş, sessizliklerini korumaya devam ediyorlar.