19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı

Tarım Kredi Marketlerde yeni indirimli ürünler duyuruldu. Cumartesi ve Pazar günleri geçerli olacak indirimlerde kahvaltılık ürünlerle birlikte çay ve temizlik ürünlerinde kampanya başlatıldı.
19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı

Yurdun dört bir yanında yer alan Tarım Kredi Marketlerde yeni indirimli ürünler açıklandı. Sosyal medya üzerinden ilan edilen yeni fiyat listesinde birçok üründe fiyatların aşaıya çekildiği duyuruldu.

TARIM KREDİ MARKETLERDE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 19 20 ŞUBAT CUMARTESİ PAZAR

Tarım Kredi Marketler son indirimlerini başta temizlik ürünlerinde yaptı. Bulaşık makinesi tabletleri ile birlikte sıvı sabun ürünleri, zeytinyağlı sabun, sıvı bulaşık deterjanı ürünlerinde fiyatların düştüğünü duyurdu.

Temizlik ürünleri dışında ayrıca Tarım Kredi Marketlerde en çok beğenilen ürünlerin başında gelen Siyah Filiz Çayın Kg fiyatı indirildi. Bunun yanında meyve suyu, peynir çeşitleri diğer indirimli ürünler oldu.

İndirimli Temizlik Ürünleri

Tarım Kredi'nin sosyal medya hesabından ilan edilen indirimli ürünler açıklamasında, "Cebinizin dostu, yerli ve kaliteli ürünlerimizle evleriniz tertemiz. Her zaman en kalitelisi en uygun fiyata Kooperatif Market'te!" ifadesi yer aldı.

19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı

İndirimli Gıda Ürünleri

Çay, peynir, meyve suyu ürünlerinin yer aldığı indirimli gıda ürünleri hakkında Tarım Kredi Marketler " Cebinizin dostu, yerli ve kaliteli ürünlerimizle sofralarınıza lezzet katın. Her zaman en kalitelisi en uygun fiyata Kooperatif Market'te!" açıklamasında bulundu.

19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı19 20 Şubat Cumartesi Pazar Tarım Kredi Marketler İndirim Günleri Başladı

Tarım Kredi Marketlerin indirimleri başladı. Müşteriler tüm bu ürünleri yeni indirimli fiyatlarıyla 19 Şubat Cumartesi ve 20 Şubat Pazar günü alabilirler.