2 Asker Şehit Olmuştu, Adana'dan Bir Acı Haber Daha Geldi

9 Nisan günü Adana'da meydana gelen trafik kazasında 2 asker şehit olmuştu. Bir acı haber daha geldi, kazada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar da şehit oldu.
2 Asker Şehit Olmuştu, Adana'dan Bir Acı Haber Daha Geldi

9 Nisan 2022 günü 15.30 sıralarında Adana Kozan ilçesinde, Kozan Adana karayolu Mansurlu kavşağında meydana gelen kazada Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait minibüs ile M.Ç yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada askeri araç devrilmiş ve otomobil de refüje çıkmıştı. Kazada göreve giden Osmaniye Düziçi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan, Malatya nüfusuna kayıtlı Asteğmen Burak Şahin şehit olmuştu.

2 Asker Şehit Olmuştu, Adana'dan Bir Acı Haber Daha Geldi

Yaralı askerler Muharrem Efendi Dündar, Fuat Bolat ve İsmail Akcin de Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yaralı olan askerlerden Fuat Bolat ve İsmail Akcin hastanede tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edilmişti. Sağlık durumu ağır olan yaralı askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, Kozan Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü M.Ç ise tutuklanmıştı.

2 Asker Şehit Olmuştu, Adana'dan Bir Acı Haber Daha Geldi

ADANA'DAN ACI HABER GELDİ!
9 Nisan 2022 günü Adana'nın Kozan ilçesinde, Kozan Adana karayolu Mansurlu kavşağında meydana gelene kazada ağır yaralanan ve Adana Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde 29 gündür tedavi altında olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın evli olduğu ve memleketinin de Yozgat Yerköy olduğu öğrenildi. Yozgat Yerköylü olan şehidin cenazesi, Adana'da düzenlenecek tören sonrasında memleketi Yozgat'a gönderilecek ve Yerköy'de düzenlenecek cenaze töreninin ardından memleketinde defnedilecek.

Emlak365.com