2 Yıl Süreyle Çalışmak Kaydıyla Yurtdışı İş İlanı! Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yurtdışında çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağı ilan edildi. Etiyopya'da çalışacak olan personellerin en az iki yıl çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor.
2 Yıl Süreyle Çalışmak Kaydıyla Yurtdışı İş İlanı! Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak

Yurtdışı iş ilanları her geçen daha çok aranırken bu ilanların bir kısmı İŞKUR üzerinden de duyuruluyor. Türkiye firması olan ancak faaliyet alanı yurtdışı olan şirketler farklı departmanlarda personel alımları yapacaklarını ilan ediyorlar. Nisan ayının girmesiyle bu kapsamda yeni bir duyuru yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan bir ilan ile Etiyopya'da çalışacak personel aranıyor.

ETİYOPYA'DA EN AZ İKİ YIL ÇALIŞACAK PERSONEL ARANIYOR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni yayımlanan duyuruya göre; bir Türk firması Etiyopya'da bulunan faaliyet alanı için 2 ayrı kadroda personel alımları yapacak. Söz konusu ilana göre firma 3 Sekreter, 2 Muhasebe Yetkilisi istihdam edecek.

2 Yıl Süreyle Çalışmak Kaydıyla Yurtdışı İş İlanı! Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak

Birinci Kadro;

İlana göre kurum ilk olarak muhasebe yetkilisi alanında personel alımı yapacak. Firma Muhasebe Yetkisi kadrosu için yayımladığı bilgilendirme açıklamasında; Etiyopya'da ki şantiyemizde minimum 2 yıl süreyle çalışacak personel alımı olacağını duyurdu. Söz konusu kadroya inşaat muhasebesine hakim, en az 2 muhasebe tecrübesi olan ve ingilizce bilen personel alımı olacağı bildirildi.

İkinci Kadro

Firma diğer duyurusunda ise Sekreter kadrosunda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kadro için yapılan açıklamada ise "İzmir'de ki İnşaat şirketimize ; teknik terimlere vakıf düzeyde İngilizce bilen ve Afrika ya seyahat engeli bulunmayan yönetici asistanı alınacaktır. " ifadeleri kullanıldı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilanlar için başvuru yapmak isteyecek adaylar; İŞKUR üzerinden ilanları ve şartları görüntüleyebilir. Tüm koşulları kendisine uygun olduğunu düşünen adaylar başvurularını firmanın ilan metninde bildirdiği gibi Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapabilecekler. Detayları görmek için yukarıda görselde yer alan ilan numaraları ile arama yapılabilir.