2022 ŞOK Ramazan Erzak Paketi Kaç TL, Koli İçinde Hangi Ürünler Var?

Ramazan ayına kısa bir süre kala zincir marketler Ramazan erzak paketlerini satışa çıkardılar. 2022 Şok Ramazan erzak paketi kaç TL'ye satılıyor? Şok Ramazan erzak kolisinde hangi ürünler var?
2022 ŞOK Ramazan Erzak Paketi Kaç TL, Koli İçinde Hangi Ürünler Var?

Türkiye'de Ramazan ayının hazırlıkları iyice yoğunlaşmaya başladı. Zincir marketler her Ramazan ayı öncesinde olduğu gibi erzak paketleri hazırlayarak satışa sunuyorlar. Şok market de Ramazan erzak paketi ile alakalı olarak hazırlıklarını tamamlayarak marketlerde satışa çıkardı. Peki 2022 Ramazan ayı Şok market erzak paketi kaç TL fiyatla satışa sunuldu. Şok marketin bu yıl Ramazan erzak kolisi içerisinde hangi ürünler yer alıyor?

ŞOK MARKET RAMAZAN ERZAK PAKETİ KAÇ TL?

Şok market tarafından yapılan son duyuruda Ramazan erzak paketine ilişkin kapsamlı açıklamalarda bulunuldu. Her yıl büyük bir ilgi gören Şok Ramazan erzak paketi oldukça kullanışlı bir toplu ürün olarak biliniyor. Bu erzak paketi hem ailelerin kullanımı için satın alınıyor hem de erzak yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarca satın alınıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Şok 2022 Ramazan erzak paketi 114,90 TL'Lik fiyatıyla satışa çıkarıldı. Bu erzak paketi çoklu şekilde satın alınıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabiliyor.

2022 ŞOK Ramazan Erzak Paketi Kaç TL, Koli İçinde Hangi Ürünler Var?

ERZAK PAKETİNİN İÇERİSİNDE HANGİ ÜRÜNLER VAR?

ŞOK'un satışa çıkardığı erzak paketinin içerisinde hangi gıda ürünlerinin yer aldığı da merak ediliyor. İşte Ramazan erzak paketinin içerisinde yer alan ürünlerin listesi:

-Bizim Vatan Domates Salçası (830 Gram)
-Deren Filiz Çay (500 Gram)
-Evin Ayçiçek Yağı (1 Litre)
-Piyale Un (1.000 Gram)
-Piyale Kakaolu Puding (150 Gram)
-Piyale Ezogelin Çorba (80 Gram)
-Piyale Burgu Makarna (500 Gram)
-Anadolu Mutfağı Osmancık Pirinç (1.000 Gram)
-Anadolu Mutfağı Kırmızı Mercimek (1.000 Gram)
-Anadolu Mutfağı Pilavlık Bulgur (1.000 Gram)
-Anadolu Mutfağı Tuz (750 Gram)
-Türk Şeker Toz Şeker (1.000 Gram)
-MB Siyah Zeytin (400 Gram)

Şok Market'in erzak paketi hem marketlerden hem de online satış yoluyla satın alınabiliyor. Bu konuda detaylı bilgiler Şok Market'in internet sitesinden öğrenilebiliyor.