2023 Kara Kuvvetleri Komutanlığı subay astsubay personel tayin yerleri açıklandı!

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre 2023 subay astsubay personel tayin yerlerinin açıklandığı öğrenildi.
2023 Kara Kuvvetleri Komutanlığı subay astsubay personel tayin yerleri açıklandı!

Bugün Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte 2023 yılı Kara Kuvvetleri Komutanlığı subay astsubay personel tayin yerlerinin açıklandığı öğrenildi. Binlerce personel alımının yapıldığı komutanlık için personel alımlarında tayinlerinin açıklandığı ifade edildi.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yakın zamanda açıklanması beklenen subay astsubay personel tayin yerleri sonuçlarının bugün itibariyle açıklandığı ifade edildi. Yerleşim yerlerini bekleyen binlerce kişi tarafından en çok merak edilenleri araştırmaya başladı. Mayıs sonunda Haziran başı itibariyle açıklanacak olan sonuçlar için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından

Atama sonuçlarının TSK tarafından yapılacak açıklama sonucunda belirleneceği ifade edildi. Görevlendirilen astsubay ve subaylar ise personel atamalarını kendi bilgi sayfaları üzerinden öğrenebileceği ifade edilmiş oldu.