2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, biletleri kaç TL, başpehlivan ödülü ne kadar?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında merak edilenlere yanıt aranmaya devam ederken bilet fiyatları ve başpehlivan ödülü de araştırılan konular arasında yer aldı.
2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, biletleri kaç TL, başpehlivan ödülü ne kadar?

Türkiye'nin merakla takip edilen spor dalları arasında yer alan yağlı güreşin 2024 yılında yapılacağı tarih araştırılmaya devam ediyor. 2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında merak edilenler artarken Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri, bu yıl 663'üncü kez düzenlenecek.

Güreş tutkunlarının gündeminde yer alan Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında ''2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, biletleri ne kadar? 2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivan ödülü ne kadar?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

2024 KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ NE ZAMAN?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri her yıl düzenleniyor. Edirne'de yapılan güreş müsabakalarını yakından takip edenlerse bilet satış fiyatını araştırıyor. 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri 5 - 6 -7 Temmuz tarihlerinde Edirne'de Sarayiçi Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

2024-kirkpinar-yagli-guresleri-ne-zaman-biletleri-kac-tl-baspehlivan-odulu-ne-kadar.jpg

2024 KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BİLET FİYATI NE KADAR, ÖDÜLÜ KAÇ TL?

Heyecanla beklenen 663. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin ilk gününde girişler ücretsiz olacak. 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde satılacak biletlerden 1’inci kategori olanlar 750 lira, 2’inci kategori biletlerin fiyatı ise 500 lira olarak alıcısına sunulacak. 2024 yılı Kırkpınar Yağlı Güreşleri ödülü henüz açıklanmadı ancak geçtiğimiz sene ödül 1 milyon TL idi. Bu nedenle ödülün bu yıl en az 1 milyon 500 bin TL olması bekleniyor.