30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul ve Ankara ücretsiz konser etkinlikleri!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul ve Ankara’da birbirinden ünlü sanatçılar ücretsiz konserlerle vatandaşlarla buluşup bayram coşkusunu yaşatacaklar. Peki İstanbul ve Ankara’da 30 Ağustos’ta hangi konser programları var?
30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul ve Ankara ücretsiz konser etkinlikleri!

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanılması için hazırlıklar tamamlandı. Özellikle İstanbul ve Ankara 30 Ağustos’u en coşkulu şekilde geçirecek şehirler olacaklar. Farklı etkinlik alanlarında farklı sanatçılar farklı saatlerde hayranlarına ücretsiz konserler verecekler. İşte 30 Ağustos’ta İstanbul ve Ankara’daki ücretsiz konser programları...

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANKARA EDİS KONSERİ!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ankara’da konser verecek olan sanatçılar arasında Edis de yer alıyor. Edis konseri Ankara Atatürk Sahil Parkı’nda yapılacak. Ünlü sanatçının konser saati ise 21:30 olarak açıklandı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANKARA ATHENA KONSERİ!

Ankara’da ücretsiz konser programları kapsamında 30 Ağustos Salı akşamı Athena da sahne alacak. Athena konseri Gençlik Parkı’nda yapılacak. Büyük bir kalabalığın oluşması beklenen ücretsiz konser etkinliği saat 20:00’da başlayacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANKARA ZEYNEP BASTIK KONSERİ!

Ankara’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında konser verecek ünlü sanatçılar arasında Zeynep Bastık da yer alıyor. Altınpark’ta yapılacak olan konser etkinliği saat 20:00’da başlayacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL İLYAS YALÇINTAŞ KONSERİ!

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda konser verecek sanatçılar arasında İlyas Yalçıntaş da yer alıyor. Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda yapılacak olan ücretsiz konser etkinliği saat 21:00’da başlayacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL GRİPİN KONSERİ!

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında yapılan etkinliklerde İstanbul’da Gripin konseri de olacak. Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi Yanı’nda yapılacak olan ücretsiz konser etkinliği saat 21:00’da başlayacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL MADRİGAL KONSERİ!

İstanbul’daki ücretsiz konser etkinliklerinden birisinde de Madrigal sahne olacak. Madrigal konseri 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi’nde yapılacak. Konserin başlama saatinin ise saat 21:00 olduğu bildirildi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL MOĞOLLAR KONSERİ!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’da Moğollar konseri de olacak. Yenikapı’da yapılacak olan ücretsiz konser saat 19:00’da başlayacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL EVDEKİ SAAT KONSERİ!

İçerenköy İdman Yurdu’nda düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ücretsiz konser etkiliği kapsamında Evdeki Saat konseri yapılacak. Bu konserin başlama saatinin 19:30 olduğu belirtildi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL CEZA KONSERİ!

İçerenköy İdman Yurdu’nda yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ceza konseri de yapılacak. Bu konser programı için 19:30 saati açıklandı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL KENAN DOĞULU KONSERİ!

Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda yapılacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği kapsamında Kenan Doğulu da ücretsiz konser verecek. Bu konser saat 21:00’da başlayacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İSTANBUL FUNDA ARAR KONSERİ!

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde Funda Arar konseri de olacak. İstanbul Kartal Meydan’da yapılacak olan konser saat 20:00’da başlayacak.