34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli

Belediye başkanlıkları 34 şehir ve 46 ilçede personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. İşçi ve memur kadrolarına personel alımı yapacak olan belediyelerin çoğu KPSS şartı aramıyor. İşte o ilanlar.
34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli

Yaz dönemi için hazırlıklarına başlayan belediye başkanlıkları pandemi sürecinin de neredeyse tamamen geçmesiyle birlikte birçok alanda çok sayıda projeyi devreye sokuyorlar. Bu durumda personel ihtiyacı olan belediye başkanlıkları onlarca kişilik ilanlar yayımladılar. Toplam personel alımları ise yüzlerce kişiye ulaştı. Sadece bazı belediyeler tek kadroda onlarca kişilik istihdam sağlayacaklarını ilan ettiler.

34 ŞEHİRDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN İŞÇİ MEMUR ALIM İLANI

Belediye başkanlıklarının yayımladığı duyurular genellikle işçi kadroları için oluyor. Sahada çalışacak personel arayan belediye başkanlıkları maaşları ise kendi belediyelerinde uyguladıkları asgari ücrete göre veriyorlar. Çoğu belediyede asgari ücret 5.000 TL seviyesinde uygulanırken birçok kadro için maaşlar 6000 TL ile 7000 TL seviyesine kadar çıkıyor.

Belediye başkanlıkları en çok temizlik işçisi, büro işçisi, bakım onarım tamirat, bahçe, tarım işçileri kadrosunda personel alımı yapacağını ilan etti. Güvenlik görevlisi, şoför, tekniker ve teknisyen kadroları ile eğitmen eğitici alanlarında da personel alımları yapılacak.

Memur kadrolarına bakıldığında ise en fazla duyurunun sağlık personeli, büro memuru, ofis personeli, vezne personeli, idari kadrolar, öğretmen kadroları, mühendis pozisyonlarında olduğu görülüyor.

LİSTENİN TAMAMINA BAKIN

Aşağıda Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan belediye iş ilanlarını derledik. Belediyelerin dışında farklı kurumlar belediye iştirak şirketlerinin ilanları da listede yer alıyor. Bu duyurular üzerinden belediyelere iş ilan başvurusu yapabilirsiniz.

34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli

34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli34 İl 46 İlçede Belediyelere İşçi Memur Alınacak! 6000 TL'ye Kadar Maaşla KPSS Şartı Yok İşi Yapabilmek Yeterli

BAŞVURULARDA TARİH DETAYINA DİKKAT

Kurum dışı personel alım ilanları kapsamında yayımlanan İŞKUR üzerinden kamuoyu ile paylaşılan iş ilanlarına başvurular genellikle 2 veya 3 gün olarak açıklanır. Bu süre zarfı içerisinde başvuruların belediyeye şahsen giderek başvuru yapılması gerek. Başvuru kılavuzlarına İŞKUR kurum dışı iş ilanları sayfasından internetten ulaşabilirsiniz.