49 İlde Eğitime Kar Engeli! 19 Ocak 2022 Kar Tatili Olan İller Son Liste

Türkiye yeni soğuk hava dalgası etkisi altına girerken çok sayıda ilde kar beyaz esarete dönüştü. Pek çok ilde eğitime zorunlu ara verildi. Kayseri, Eskişehir, Şanlıurfa, Konya, Afyon kar tatili 2022!
49 İlde Eğitime Kar Engeli! 19 Ocak 2022 Kar Tatili Olan İller Son Liste

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışı günlük hayatı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Pek çok il yoğun kar yağışı nedeni ile ulaşımda ve eğitimde sorunlar yaşamaya devam ederken kar yağışının bugünde etkisini sürdürmesinin beklenen illerden açıklamalar peş peşe geldi.

19 Ocak 2022 Çarşamba günü 49 il ve ilçede eğitime zorunlu kar tatili arası verildi. Olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeni ile vatandaşların mağdur olmaması nedeni ile okullarda eğitime 1 günlük zorunlu ara verilirken yine bazı illerde engelli ve hamile kamu çalışanlarının da 1 günlük idari izinli olacakları duyuruldu.

BUGÜN HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ VAR, 19 OCAK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ KAR TATİLİ OLAN İLLER HANGİLERİ?

Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı illerde günlük yaşam adeta felce uğrarken özellikle de ulaşımda sorunların yaşandığı ve aksamaların meydana geldiği illerde eğitime zorunlu kar yağışı arası verildi. Açıklamalar peş peşe gelirken eğitime zorunlu kar tatili arası verilen iller şu şekilde sıralandı:

KARABÜK'TE OKULLAR TATİL Mİ 19 OCAK?

Evet, yoğun kar yağışı nedeni ile Karabük Valiliği tarafından il genelinde okullarda kar tatili ilan edilirken engelli ve hamile kamu çalışanlarının da 1 günlük idari izinli sayılacağı açıklandı.

49 İlde Eğitime Kar Engeli! 19 Ocak 2022 Kar Tatili Olan İller Son Liste

ERZİNCAN'DA OKULLAR TATİL Mİ, BUGÜN KAR TATİLİ VAR MI?

Erzincan 19 Ocak kar tatili kararı Erzincan Valiliği tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada il genelindeki tüm okullarda eğitime 1 günlük ara verildiği ve hamile, engelli kamu personelinin 1 günlük idari izinli sayılacağı duyuruldu.

MUŞ KAR TATİLİ 19 OCAK! BUGÜN OKUL VAR MI, TATİL OLDU MU?

Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği Muş'ta kar tatili ilan edildi. 19 Ocak 2022 Çarşamba günü tüm il genelinde yüz yüze eğitime kar tatili arası verildi.

ARTVİN, ZONGULDAK, SAMSUN, BURSA KAR TATİLİ VAR MI?

Artvin Merkez, Ardanuç, Borçka, Murgul ve Şavşat ilçelerinde eğitime 1 günlük kar tatili arası verilirken Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Yusufeli ilçelerinde taşıma yoluyla okullara gelen öğrencilerin ise 19 Ocak günü idari izinli sayılacakları duyuruldu.

Zonguldak Devrek Kaymakamı Ümit Altay ise yapmış olduğu açıklamada Devrek'te taşımalı eğitim gören öğrencilerin izinli olduklarını açıkladı.

Samsun kar tatili haberi için ise sadece Ladik ilçesinde eğitime ara verildiği açıklandı.

Bursa kar tatili 19 Ocak duyurusu ile ise sadece Büyükorhan, Keles, Yenişehir ve Harmancık ilçelerinde eğitime kar tatili arası verildiği ilan edildi.

DÜZCE'DE KAR TATİLİ OLDU MU, 19 OCAK KAR TATİLİ VAR MI?

Düzce'de devam eden etkili kar yağışı nedeni ile Düzce Valiliği tarafından il genelinde kar tatili ilan edildi.

49 İlde Eğitime Kar Engeli! 19 Ocak 2022 Kar Tatili Olan İller Son Liste

KAR TATİLİ OLAN İLLER HANGİLERİ, HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ OLDU 19 OCAK 2022 ÇARŞAMBA?

Sinop merkez ilçe, Ayancık, Türkeli ve Gerze ilçelerinde taşımalı eğitim verilen, Erfelek ilçesinde ise tüm okullarda 19 Ocak Çarşamba eğitim öğretime ara verildi.

Hatay'da il genelinde 19 Ocak 2022 kar tatili nedeni ile okullarda eğitime ara verildi.

Denizli'de kar tatili için yapılan açıklamada Çameli, Babadağ, Kale ilçelerinde taşımalı eğitime, Buldan, Bekilli, Çal, Baklan, Honaz, Bozkurt, Çardak, ve Çivril ilçelerinde ise yüz yüze eğitime ara verildiği ilan edildi.

KONYA KAR TATİLİ 19 OCAK! KONYA'DA KAR TATİLİ OLAN İLÇELER HANGİLERİ?

Kar yağışının etkili olduğu Konya'da Ahırlı, Altınekin, Akören, Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde eğitime 1 günlük ara verildi.